Ismét kötelező sikert aratott a Nőtincs

Gabi

Újabb Pest megyei riválist hagyott helyben Nyikos József brigádja.

Vasárnap újabb fellépés várt a megye egyes Nőtincsre. A Pest megyei harmadosztály Északi-csoportjában szereplő Nagymarossal hangolt Nyikos József alakulata. A nógrádi gárda már a szünetre is kétgólos előnnyel mehetett, végül pedig öt-egyes siker lett a bemelegítő csörte vége.

Felkészülési mérkőzés:

Nőtincs SE-Nagymaros FC 5-1 (2-0)

Diósjenő, műfüves pálya, zárt kapuk mögött.

Nőtincs SE: Árva – Bera (Matyóka), Hajdu (Kovács K.), Nagy B., Makkai (Gyuricza) – Somogyi (Kiss D.), Rodák (Fuchs), Németh (Nógrádi) – Dancsó (Petrik), Bánáti (Szunter), Keresztes (Tamis). Vezetőedző: Nyikos József.

Gól: Bánáti, Bera, Nagy B., Nógrádi, Tamis

Nyikos József: Végül is ismét elérte a célját mozgásilag az edzőmeccs, de sok volt a ki nem kényszerített hiba. Enerváltan játszottunk, de még így is lehetett volna nagyobb arányú a győzelem.

Next Post

Újabb edzőmérkőzést húzott be az Érsekvadkert

Három góllal győzte le a Bánkot Szenográdi Péter együttese. Vasárnap gyakorló meccsen nézett egymással farkasszemet a megye egyes Érsekvadkert és az egy osztállyal lejjebb szereplő Bánk. A Diósjenőn lejátszott edzőmérkőzés első félidejét követően az egy vonallal följebb alakulat vezetett, majd a szünet után még kétszer betalált Szenográdi Péter társulata, így […]
error: Content is protected !!