Megerősödött a Szendehely

Gabi

Ez idáig tíz új játékost igazolt Dénes György együttese.

Július 20-án éjfélkor letelt a szabad áramlású nyári átigazolási időszak. Augusztus 31-ig már csak abban az esetben válthatnak klubot az amatőr labdarúgók, ha arra jelenlegi egyesületük beleegyezik. A következő időszakban ismertetni fogjuk, az elmúlt hetekben milyen változásokra került a megye egyes csapatoknál.

A sort a legutóbbi csonka idényt sereghajtóként befejező, a közelgő évadban minél komolyabb előrelépésben bízó Szendehely FC-vel indítjuk. Az immáron Dénes György által vezetett társaság összességében tíz új játékosra tett szert a közelmúltban, míg a távozók oldalán perpillanat két névvel találkozhatunk.

A Szendehely FC nyári átigazolási adatbankja:

Érkezett: Földvári Dávid (Berkenye SE), Szekeres Péter, Földvári Szabolcs, Bajusz Ferenc (mindhárman Bánk SE), Huzián Renátó (Nagyoroszi HBB SE), Varga Bence (Iklad KFC), Tajthy Zalán (Vác-Deákvár SE), Kovács Balázs, Hencz Máté (mindketten Kék Duna SE), Juhász-Illyés Péter (újrakezdte, legutolsó klubja: Híd-Unió SE).

Távozott: Porvay Bálint (Berkenye SE), Debreczeni Erik (Abonyi Kid FC).

Next Post

Vasárnap egy tragikusan fiatalon elhunyt focistára emlékeznek Kemencén

Négy csapat részvételével kerül sor a III. Molnár Emánuel Erik Vándorkupára. Vasárnap egy színvonalasnak ígérkező emléktornát rendeznek Kemencén. A nógrádi foci vérkeringéséhez a közelmúltban visszatérő csapat három további résztvevővel, az UTE U19, a Puskás Akadémia U19, illetve az FK Sahy U19-es alakulatával együtt fog jelen lenni a III. Molnár Emánuel […]
error: Content is protected !!