Heves megyei ellenféllel szemben maradt alul a Palotás

Gabi

A jó játékerőt képviselő Lőrincivel melegített a nógrádi csapat.

Szombaton túlesett évindító fellépésén a megye egyes Palotás. Jele Zoltán alakulata a Heves megyei első osztály második helyén telelő Lőrincivel melegített Hatvanban. Már a szünet előtt kialakult a találkozó végeredménye, három-egyes hátrányát nem tudta ledolgozni a második játékrészben a nógrádi alakulat. Ez a kilencven perc egyúttal főpróba is volt a palotásiak számára, hiszen hamarosan a Diósjenőt fogadják, már tétmeccsen.

Felkészülési mérkőzés:

Lőrinci VSC-Palotás SE 3-1 (3-1)

Hatvan, Népkerti Sporttelep, zárt kapuk mögött. Vezette: Kis Zs. (Szűcs M., Homoki G.)

Palotás SE: Dankó (Hepp) – Sipos (Jambrich I.), Mladoniczki, Kotasz G., Kurcsik (Gyurcsek) – Kotasz T. (Jambrich B.), Jambrich S. – Veres, Tancsik, Szabó I. (Farkas) – Dallos. Vezetőedző: Jele Zoltán.

Gól: Kerek (2), Török, ill. Jambrich S.

Jele Zoltán: Jó csapat ellen játszottunk, amely mezőnyfölényben futballozott a mérkőzésen, és rákényszerített a hibákra. Azon leszünk, hogy ezeket minél előbb kijavítsuk. Készülünk a jövő heti sárdagasztásra!

Illés Győző mérkőzésfotói:

Next Post

Kikapott a Heves megyei éllovastól a Pásztó

Az első félidő után még a nógrádi csapat vezetett, a szünet után viszont beindultak a gyöngyösiek. Szombaton lejátszotta első 2021-es edzőmérkőzését a megye egyes Pásztó. Nagy Tamás társulata a Heves megyei élvonal küzdelmeit veretlenül vezető Energia SC Gyöngyösnél vizitált. Bár a szünetre a nógrádi legénység vonulhatott lépéselőnyben, a fordulást követően […]
error: Content is protected !!