Lesz folytatás vagy nem?

Gabi

Egyelőre hatalmas a káosz a magyar labdarúgásban.

Hétfőn este a magyar sajtó szinte teljes egészén végigsöpört a hír, miszerint felfüggesztésre kerülnek az amatőr labdarúgó küzdelmek Magyarországon. Erre azt követően került sor, hogy előbb Orbán Viktor, miniszterelnök tett fajsúlyos bejelentést a téma kapcsán, majd nem sokkal később az MLSZ elnöke, Csányi Sándor jelentette be élő adásban, ország-világ előtt, hogy erre a naptári évre az NB III-tól lefelé, megyei és utánpótlás szinten és véget értek a különféle bajnokságok.

Ezt követően kedden délután az Országgyűlés az előre borítékolható módon megszavazta az előttünk álló időszak rendkívüli jogrendjéről szóló szabályozást. Ehhez képest nemrégiben gyakorlatilag derült égből villámcsapásként robbant a bomba, miszerint folytatódhatnak a küzdelmek! Több megyében hivatalos levelet küldött ki az egyesület részére az illetékes igazgatóság, miszerint úgy készüljenek, minden megy tovább, zárt kapus keretek között.

Itt tartunk most. Hatalmas a fejetlenség. Szűkebb környezetünkben senki nem tud semmit. Több klubnál már elköszöntek egymástól a téli szünet előtt. Kíváncsian várjuk a legfrissebb fejleményeket. Amint tudunk valami új információt, azon nyomban ismertetjük azt olvasóinkkal.

Next Post

Visszajátszás a Mátraterenye-Héhalom meccsről

Hétgólos összecsapást húztak be a házigazdák. Ahogy arról már beszámoltunk, négy-hármas hazai sikerrel pergett le a megye egyes mezőny tizenkettedik körében sorra kerülő Mátraterenye-Héhalom csörte. Az első félidőben csak egyszer rezdültek meg a hálók, amikor Znamecz Norbert juttatta előnyhöz a házigazdákat. Aztán a második etapban egy büntetővel egalizáltak a látogatók. […]
error: Content is protected !!