Nem hibázott a Karancslapujtő

Gabi

Nyolc gólt szerezve intézték el a vezetést szerző Rimócot a szünet után beinduló vendégek, Pál Gergő mesterhatost szerzett.

A mögöttünk hagyott hétvégén Rimócon volt jelenése a biztos győzelem reményében útra kelő Karancslapujtőnek. Nem sok kérdőjel volt a megye egyes mezőny tizenegyedik fordulójában esedékes mérkőzést megelőzően.

A várakozásokhoz képest alaposan leforrázták toronymagas esélyesnek számító ellenfelüket a házigazdák, akik már az ötödik percben betaláltak. Ezt követően még jó darabig nem módosult az állás, apait-anyait beleadva nehezítették meg a másik oldal dolgát az edzőjüket nélkülöző rimóciak.

Aztán a szünethez közeledvén egyenlítettek a látogatók, így remivel fordultak a felek. A második játékrészben már nem ismertek pardont a ‘lapujtőiek, egymás után érték el az újabbnál-újabb gólokat a fokozatosan egyre jobban elfáradó hazaiakkal szemben. Végül nyolc-egyes arányú sikerrel igazolta a papírformát Romhányi Tamás alakulata, ettől függetlenül viszont az első félidőben látottakra támaszkodhat majd a sereghajtó az előttünk álló időszakban.

Megyei I. osztály, 11. forduló:

Rimóc SE-Karancslapujtő KSE 1-8 (1-1)

Rimóc, sportpálya, 80 néző. Vezette: Boda V.

Rimóc SE: Oláh J. – Seres, Ódor, Kőműves, Bablena – Laczkó (Balázs A., 64.)Bangó Renátó, Rácz I., Bada K. – Bada N., Rácz A. (Rédei, 80.). Megbízott edző: Bangó Rómeó.

Karancslapujtő KSE:  Kanyó – Zsély D., Pingiczer (Bodor, 69.), Cseh, Gyarmati – Zsély B. (Tóth Sz., 66.), Ajtai – Baranyi (Banka D., 54.), Racs, Czigler – Pál G. Játékos-edző: Romhányi Tamás.

Sárga lap: Bangó Renátó, ill. Gyarmati

Gól: Rácz A. (5.), ill. Pál G. (38., 54., 79., 84., 85., 89.), Banka (64.), Racs (87.)

Jók: Oláh J., Rácz A., ill. Ajtai, Bodor, Banka, Tóth Sz., Pál G.

Bangó Rómeó: Először is, gratulálok a csapatnak az első félidőért! Sajnos létszám- és minőséghiány van a keretben, így csak az akarat, ami jellemezte az első félidőt. A második félidőben sajnos elfogyott a csapat ereje, és ezt kihasználta az ellenfél. A mérkőzést sajnos a játékvezető is befolyásolta, mert sajnos egyedül vezette a meccset, és voltak olyan szituációk, hogyha hárman vannak, akkor kaptunk volna egy tizenegyest és egy kiállítást Gratulálok a Karancslapujtő csapatának.

Romhányi Tamás: – Nem úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy terveztük, és akkor még nagyon finoman fogalmaztam! Sajnos nagyon gyengén, enerváltan és ötlettelenül fociztunk, főleg az első félidőben. Miután a hazai csapat elfáradt, sikerült érvényesítenünk a papírformát, de a mai napon mélyen tudásunk alatt teljesítettünk. Remélem, tanulunk ebből, és még egyszer nem játszunk ilyen motiválatlanul. Ettől függetlenül gratulálok a csapatomnak, mert nagyarányú győzelmet arattak. Óriási tisztelet a hazaiaknak is, mert ezer sebből véreznek, de mégis hétről-hétre kiállnak. Kívánok nekik kitartást, erőt és sok sikert!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Megharcolt a pontokért a Pásztó

Hiába bizonyult méltó ellenfélnek a Szécsény, végül a nyolc meccs óta veretlen házigazdák örülhettek. Az előző hétvégén a Szécsényt fogadta a jó formában lévő Pásztó a megye egyes mezőny tizenegyedik fordulójában. A hazaiak vághattak neki esélyesként a meccsnek, a másik oldal nem volt jó passzban a kezdősípszó előtt. Nem meglepő […]
error: Content is protected !!