Sokgólos edzőmeccsen van túl a Karancslapujtő és a Nőtincs

Gabi

Kétgólos hátrányból tudtak fölállni a délnyugat-nógrádiak.

Szombaton Balassagyarmaton játszott edzőmérkőzést két megye egyes csapat, a Karancslapujtő a Nőtinccsel hangolt. A változatos gyakorló meccs első félidejében a ‘lapujtőiek szereztek vezetést. Már a második etapban egyenlített a másik oldal, ezt követően viszont még két gólt kaptak a délnyugat-nógrádiak. Később viszont feltámadtak a dél-nyugat nógrádiak, ami egyenlítést eredményezett, így három-hármas döntetlen lett a csörte vége.

Felkészülési mérkőzés:

Karancslapujtő KSE-Nőtincs SE 3-3 (1-0)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya, zárt kapuk mögött.

Karancslapujtő KSE: Egyed (Kanyó) – Zsély D., Baranyi (Bodor), Cseh, Bacsa – Ajtai, Banka D. – Oláh Á. (Tóth Sz.), Czigler (Banka K.), Racs (Kovács B.) – Pál G. Játékos-edző: Romhányi Tamás.

Nőtincs SE: Rácz M. – Bera (Kiss D.), Hajdu, Makkai, Gyuricza(Petrik) – Somogyi, Rodák, Németh – Dancsó V., Bánáti (Tamis), Szunter (Nógrádi). Vezetőedző: Nyikos József.

Gól: Pál G., Banka D., Kovács B., ill. Szunter (2), Bera

Romhányi Tamás: Nagyon látszott, hogy csak kisméretű pályán edzünk. A 15 méternél hosszabb átadásokba rendre hiba csúszott. Még kerestük a játékunkat támadásban és védekezésben is. Nem is vártam többet így elsőre. A terhelést megkapták a játékosok, és végül is ez volt a cél. Dolgozunk és készülünk tovább.

Nyikos József: – Egyéni hibákból születtek gólok a mérkőzésen, ami a fáradtságnak betudható. Volt viszont visszatérő hiba is, ami mellett majd nem szabad elmenni szó nélkül. Voltak még helyzetek, amikkel nem tudunk élni, ahogy az ellenfél sem. Összességében igazságos a döntetlen és egyik csapat sem érdemelt győzelmet.

Next Post

Újra győzni tudott a Nógrádsáp

Bár csak edzőmeccsen, de kis híján tizenhét hónap után örülhetett ismét a Pest megyei ellenfelet legyűrő együttes. Vasárnap ismét pályán volt a nyugati megye hármas Nógrádsáp. Ez évi első előkészületi találkozóján a Pest megyei negyedosztály Északi-csoportjában szereplő Verőcét fogadta Hanusz Péter társulata. A vendéglátók örülhettek a harmadokra lebontott gyakorló csörte […]
error: Content is protected !!