Külföldi játékosokkal erősített a Szendehely

Gabi

Két tunéziai és egy nigériai labdarúgó csatlakozott a megye egyes csapathoz.

Pár nappal ezelőtt, egy volt Ferencváros-játékos szerződtetése kapcsán már pedzegettük, hogy igen aktívnak bizonyult a megye egyes Szendehely a mögöttünk hagyott téli átigazolási időszakban. Mostani hírünkben ki is fejtjük, mire gondoltunk.

Nos, mostanra hivatalosan is eldőlt, hogy három külföldi labdarúgót is megszerzett a délnyugat-nógrádi alakulat. Valamennyi említett játékos az afrikai kontinensről származik. A két tunéziai focista közül a védelemben bevethető Ahmed Douzi legutóbb hazájában rúgta a bőrt, míg a csatár Ben Ali Wassim a Baranya megyei első osztályban vitézkedő Boda ÖSE-ben töltött be meghatározó szerepet.

A harmadik friss szerzemény irányító középpályás, a nigériai Olatunde Qudus Mayowa a Ráckeve VAFC-tól csatlakozott újdonsült együtteséhez. A hírek alapján mindegyik futballista erősítést jelent Dénes György csapata számára. Bajnoki mérkőzésen történő bemutatkozásukra a tervek szerint február 27-én, Palotáson kerülhet sor.

A fotón látható (balról jobbra): Ahmed Douzi, Ben Ali Wassim, Dénes György (vezetőedző),

Olatunde Qudus Mayowa, Barcza Sven (technikai vezető)

Next Post

Felülmúlta az Újpest tartalékcsapata a BSE-t

A szünet után beszedett gólokkal szenvedtek vereséget az Ipoly-partiak. Szombaton ismét gyakorló meccsen volt érdekelt a harmadosztály Keleti-régiójában szereplő BSE, ötödik téli fellépésükön a szintén NB III-as, Közép-csoportbeli Újpest második számú alakulatához Nagy Tibor legénysége. Két és fél héttel ezelőtt már találkoztak a felek, akkor négy-háromra nyert a nógrádi gárda. […]
error: Content is protected !!