Kötelező győzelemmel melegített a Szendehely

Gabi

Hét gólig jutott első 2021-es edzőmérkőzésén Dénes György alakulata.

Vasárnap lejátszotta első 2021-es gyakorló mérkőzését a megye egyes Szendehely. A Pest megyei negyedosztály Közép-csoportjában szereplő Őrbottyán volt Dénes György alakulatának ellenfele Budapesten. Már egy félidő alatt eldőlt a gyakorló meccs, végül pedig hét-kettes sikert aratott a nógrádi társulat.

Felkészülési mérkőzés:

Őrbottyán KSE-Szendehely FC 2-7 (1-4)

Budapest, Bánka Kristóf Sportközpont, zárt kapuk mögött.

Szendehely FC: Győri – Bodonyi, Bóér, Földvári Sz., Márkus – Németh, Földvári D., Ligetfalvi, Budai – Gáspár F., Wassim Csereként léptek pályára: Mák, Bajusz, Fidel, Bonafert, Juhász-Ilyés, Veisz, Hayer, Tajthy, Horváth M., Kovács B. Vezetőedző: Dénes György.

Gól: Wassim (2), Boér, Földvári Sz., Gáspár F., Horváth M., Veisz

Dénes György: Első mérkőzésnek szinte tökéletes volt. Az első tíz perc után ráéreztünk a dolgokra, és kifejezetten tetszetős focit játszottunk! A második félidőben mindenki lehetőséget kapott, akik hellyel-közzel helyt is álltak. Jó volt végre látni mindenkitől, hogy ki volt éhezve a focira.. Viszont ne feledjük, ez csak egy edzőmeccs volt… A bajnokságban ennél több kell majd, de a mai teljesítmény alapján gratulálok a fiúknak!!

Next Post

Sokgólos edzőmeccsen van túl a Karancslapujtő és a Nőtincs

Kétgólos hátrányból tudtak fölállni a délnyugat-nógrádiak. Szombaton Balassagyarmaton játszott edzőmérkőzést két megye egyes csapat, a Karancslapujtő a Nőtinccsel hangolt. A változatos gyakorló meccs első félidejében a ‘lapujtőiek szereztek vezetést. Már a második etapban egyenlített a másik oldal, ezt követően viszont még két gólt kaptak a délnyugat-nógrádiak. Később viszont feltámadtak a […]
error: Content is protected !!