Megye hármas csapat ellen nyert simán a Mátraterenye

Gabi

Bujtár Tamás együttese a Mátramindszentet múlta felül soros edzőmérkőzésén.

Vasárnap ismét gyakorló meccsen volt érdekelt a megye egyes Mátraterenye, Bujtár Tamás alakulata a két osztállyal lejjebb versenyző Mátramindszentet fogadta. Az edzőmérkőzés első félidejében előnybe kerültek a vendégek, majd ugyan a szünetig próbálkoztak tovább becsülettel, a pihenőt követően elfogyott a szufla, így a házigazdák végül sima sikerre tettek szert.

Felkészülési mérkőzés:

Mátraterenye SE-Mátramindszent SE 9-3 (3-1)

Mátraterenye SE: Szilágyi – Horváth Sz., Babka, Földi, Határ – Nagy R., Bujtár (Toronyi), Sipkó, Bozó – Znamecz, Domán. Játékos-edző: Bujtár Tamás.

Mátramindszent SE: Hadusovszki – Kun, Kovács Gy. (Novák), Mészáros, Kruppa – Pozsár, Horváth P. (Kocsis), Zsákai – Budai K., Orosz (Berki A.), Budai L. Edző: Dancsok Roland.

Gól: Domán (4), Bujtár (2), Bozó, Znamecz, Nagy R., ill. Zsákai, Berki A., Budai L.

Bujtár Tamás: – Köszönjük a Mátramindszent csapatának, hogy elfogadták a meghívást és egy jó felkészülés mérkőzést tudtunk játszani. A helyén kezeljük a mai győzelmet. Voltak nagyon jó teljesítmények, aminek igazán örülök. Továbbra is keményen dolgozunk, hogy a bajnokságban sikerüljön elérni céljainkat. A Mátramindszentnek sok sikert kívánok.

Dancsok Roland: – Magasabb osztálybeli csapattal találkoztunk. Nagyon meg voltam elégedve a hozzáállással, a játékkal, mindennel, az eredmény ellenére! Az első félidőben megszereztük a vezetést, taktikusan, fegyelmezetten játszottunk, meglepve ellenfelünket. Elkerülhető gólokat kaptunk, inkább úgy mondanám, mi rúgattunk velük! A második félidőre kijött az osztálykülönbség és az edzettségi állapot! Gratulálok “Bujti” barátomnak a győzelemhez, sok sikert a bajnokságban!

Next Post

Gyakorló meccsen nyert az Építők KC-nél a Mihálygerge

Oláh Béla csapata szép győzelmet aratott a megye egy friss feljutójánál. Vasárnap edzőmérkőzésen találkozott a megye egyes mezőnyhöz frissen csatlakozó Építők KC és a következő idényben egy osztállyal lejjebb versenyző Mihálygerge. A felkészülési meccs végül meglepetéssel fejeződött be, a már a szünetre is előnnyel vonuló vendégek borsot törtek a házigazdák […]
error: Content is protected !!