A Herédtől kapott ki soros gyakorló meccsén a Pásztó

Gabi

Hazai pályán maradt alul a megye egyes nógrádi csapat.

Szombaton ismét gyakorló meccsnek feszülhetett neki a megye egyes Pásztó, soros fellépésén a Heves megyei első osztályú Herédet fogadta Nagy Tamás alakulata. Az edzőmérkőzés végén a már a szünetre is előnnyel vonuló vendégek örülhettek, hiába adtak bele mindent és próbálkoztak becsülettel a mezőnyben aktívabb házigazdák, a másik oldal három-egyes sikert könyvelhetett el.

Felkészülési mérkőzés:

Pásztó SK-Herédi LC 1-3 (0-2)

Pásztó SK: Krajecz (Nagy M.) – Kelemen D., Lipták (Molnár B.), Molnár E. – Tóth O., Almási, Csépe P., Molnár M., Békési (Kivés) – Csépe I. (Kovács P.), Csépe R. Vezetőedző: Nagy Tamás.

Gól: Kelemen D.

Nagy Tamás:Voltak hibáink, amiket megbüntettek, egyébként a foci számtalan elemében a vendégek fölé nőttünk. A frissesség, a tiszta fej hiányzott. A második félidőben kifejezetten jól játszottunk, az elsőben gólra törőbben. Köszönjük a leckét a herédieknek, de szerintem minden pásztói büszke lehet erre a csapatra. Köztük én is.

Next Post

Heves megyében nyert edzőmeccset a Palotás

Gólokban gazdag gyakorló mérkőzésen győzött a négy hónap után ismét pályára lépő Jele-csapat. Szombaton teljesítette első nyári gyakorló találkozóját a megye egyes Palotás, Jele Zoltán négy hónap után ismét pályára lépő csapata a Heves megyei másodosztályú Zagyvaszántónál szerepelt. Az edzőmérkőzésen potyogtak a gólok, ugyan az első félidőt a házigazdák zárták előnnyel, […]
error: Content is protected !!