Két meccs már biztosan elmarad szombaton

Gabi

A Pásztó elővigyázatosságból elhalasztotta karancsberényi fellépését, a Szent Imre DSE pedig úgy döntött, nem utazik el Bánkra.

Nemrégiben jutott el hozzánk a hír, miszerint elmarad a megyei első osztály tizenkilencedik fordulójára tervezett Silver Tüzép-Karancsberény-Pásztó SK bajnoki. Úgy tudjuk, a vendégek elővigyázatosságból mondták le a mérkőzésen való részvételt, mert az elmúlt időszakban több, a klubhoz közel álló személy is külföldön járt, ezért a saját közösségük, egyben ellenfelük egészségét szem előtt tartva döntöttek úgy, hogy elhalasztják a meccset, amiben a házigazdák mellett természetesen az MLSZ Nógrád Megyei Igazgatósága is partner volt.

Szintén nem kerül lejátszásra a megye kettő tizenhetedik körének programjában szereplő Bánk SE-Szent Imre DSE találkozó, mivel a sereghajtó látogatók úgy határoztak, nem utaznak el az éllovas otthonába, így a hazaiak már magukénak is érezhetik a három pontot.

Next Post

A megye egy szombati eredményei

Egy nap alatt lepergett a tizenkilencedik kör. START-HIBO Megyei I. osztály, 19. forduló, szombat:  13.00: Palotás SE-Érsekvadkert SE 6-3 Félidei állások: Mátraterenye SE-Salgótarjáni BTC 0-0 (0-0) Cered VSE-Diósjenő SE 1-5 (0-3) Unicum FC Mohora-Héhalom SE 1-0 (0-0) Szécsény VSE-Rimóc SE 1-0 (0-0) Berkenye SE-Karancslapujtő KSE 2-0 (1-0) Bátonyterenyei TC-Szendehely FC […]
error: Content is protected !!