Kemény büntetéseket kapott a Pásztó

Gabi

Nem kímélte az illetékes bizottság a megye egyes csapatot.

A mérkőzés utáni beszámolónkban már érintettük, hogy igen paprikás hangulatban fejeződött be a megye egyes mezőny tizenhetedik fordulójában lejátszott Pásztó-Diósjenő bajnoki. A vendégek egy-nullás sikerével véget érő találkozó után, még a játéktéren alakult ki feszült légkör, aminek a házigazdák, a játékvezetők, illetve az utcán szemlélődő civilek voltak a főszereplői.

A pénteken napvilágot látott közlönyből kiderül, hogy komoly szankciókkal illették a rendező egyesületre. Mint az említett határozatokban olvasható, 200 000 forintos pénzbüntetést osztottak ki a Pásztó SK-ra. Ezen felül Krajecz Balázst és Varga Attilát egyaránt 2021. szeptember 30-ig meszelték el, Nagy Tamás két, míg a sérült Csépe Richárd pedig három mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Next Post

Rendezhetnek kemény csatákat a megye kettőben

A Mátraverebély ellen is nyerne a Bátonyterenye, a Karancsberényt fogadja a Szügy, a Tarral szemben javítana a Bánk, a Mihálygergét látja vendégül a Bercel. Ezen a hétvégén a tizenhatodik fordulót hozzák tető alá a megye kettőben. Szombaton és vasárnap is két-két mérkőzésre kerül sor. Lássuk, mit várunk mi a közelgő meccsek […]
error: Content is protected !!