Jól sikerült a Karancslapujtő ez évi első fellépése

Gabi

Sipkó Sándor csapata csúnyán elbánt a megye kettes Építők KC-vel.

Az előző hétvégén előkészületi találkozón csapott össze a megye egyes Karancslapujtő és az egy osztállyal lejjebb élcsapatnak számító Építők KC. A gyakorló meccs végül eléggé egyoldalúra sikeredett, bár az első félidőt követően még egálra álltak a felek, a második etapban nem ismertek pardont a több régi-új arcot is bevető ‘lapujtőiek, akik a lefújáskor igen könnyed, kilenc-egyes sikert könyvelhettek el a fokozatosan kedvét vesztő másik oldallal szemben.

Felkészülési mérkőzés:

Karancslapujtő KSE-Építők KC 9-1 (1-1)

Salgótarján, Tóstrandi Sporttelep, műfüves pálya.

Karancslapujtő KSE: Bednár – Gordos, Cseh, Gyarmati, Bodor – Bacsa, Ajtai, Sipkó Bence – Kovács B., Bellér, Baranyi Z. Csereként léptek pályára: Botos, Várbogyai. Vezetőedző: Sipkó Sándor.

Építők KC: Percze – Bocsó, Klajban L., Somoskői Sz., Rácz B. – Hranek, Farkas – Oláh F., Kakucsi, Könnyű – Nagy Zs. Csereként léptek pályára: Palotai, Orbányi, Klajban R., Bodor. Vezetőedző: Smelkó Károly.

Gól: Sipkó Bence (3), Várbogyai (2), Botos, Ajtai, Baranyi, Kovács B., ill. Hranek

Sipkó Sándor: – A felkészülés eme szakaszában rengeteg biztató momentum volt. Külön örülök a fiatal visszatérők teljesítményének. Bellér sérülése beárnyékolja a napot, reméljük, nem komoly a baj.

Smelkó Károly: – Hogy “Tutu” szavaival éljek: “Smelo, nagyon gyengék vagyunk!” Igaza van!

Next Post

Három nógrádi csapat is hevesi riválisokkal találkozott

Ikszelt a Héhalom, kikapott a Palotás és a Mátraterenye. Három megye egyes gárdánk is egy Heves megyei téli nagypályás tornán szerepel a téli időszakban. Az előző hétvégén újabb mérkőzéseken estek túl a szóban forgó társulatok, ezúttal nem túl pozitív végkifejletekkel. A Héhalom ikszelt, míg a Palotás és a Mátraterenye kikapott. […]
error: Content is protected !!