Jól igazolt a Héhalom

Gabi

Négy érkezőt és három távozott könyvelhetett el Győri Zoltán csapata.

Február 14-én éjfélkor véget ért a téli átigazolási időszak. Bezárt a bazár, klubváltásra már nincs lehetőség nyárig. Az előttünk álló napokban sorba vesszük az olyan megye egyes csapatokat, ahol komolyabbnak mondható változásokat is tartogatott az aktuális transzferszezon.

Mint az alábbiakban látható, Héhalomban négy érkezőt, illetve három távozót jegyezhettek fel. Kijelenthető, megerősödött Győri Zoltán társulata. A Mátraterenyétől szerződtetett Alapi Gábort vélhetően nem kell külön bemutatni olvasóinknak, a támadón kívül Balogh Dávid egy kisebb kitérő után Jászfényszaruról csatlakozott ismét régi-új állomáshelyére, míg ketten Apcról tértek vissza egykori együttesükhöz. Lássuk a pontos jövés-menés adatbankot!

A Héhalom SE téli átigazolási adatbankja:

Érkezett: Alapi Gábor (Mátraterenye SE), Balogh Dávid (Jászfényszaru VSE), Kolarovszki János, Matusik Ádám (mindketten Apci TE).

Távozott: Babusa Attila (Iklad KFC), Kiss Sándor (Petőfibányai SK), Sóss Balázs (Gödöllői SK).

Next Post

Így fest a BSE végleges téli átigazolási adatbankja

Négy-négy érkezőt és távozót könyvelhettek el az NB III-as Ipoly-partiak. Február 14-én pont került a téli átigazolási időszak végére, befejeződött az egy hónapon át tartó transzferidény. Mostani anyagunkban azt nézzük meg, milyen mozgolódás volt a harmadosztály Keleti-csoportjában szereplő BSE-nél. Négy érkezőt és ugyanennyi távozót jegyezhetett fel Nagy Tibor alakulata. Ausztriából, […]
error: Content is protected !!