Jókora játékosmozgás volt Karancslapujtőn

Gabi

Kicserélődött az eddig tizenegy új embert elkönyvelő csapat állománya.

Július 20-án éjfélkor letelt a szabad áramlású nyári átigazolási időszak. Augusztus 31-ig már csak abban az esetben válthatnak klubot az amatőr labdarúgók, ha arra jelenlegi egyesületük beleegyezik. A következő időszakban ismertetni fogjuk, az elmúlt hetekben milyen változásokra került a megye egyes csapatoknál.

A sort a Karancslapujtő KSE-vel folytatjuk. Az már korábban sejthető volt, hogy a társulathoz játékos-edzőként csatlakozó Romhányi Tamásnak köszönhetően új szelek fognak majd fújni az együttes háza táján. Ez meglátszik a tabellán minél feljebb vágyódó alakulat jelenlegi jövés-menés listáján is. Mint az alábbiakban olvasható, összességében tizenegy frissen megszerzett futballistát könyvelhettek el a jó pár korábbi labdarúgójuktól is megváló ‘lapujtőiek.

 

A Karancslapujtő KSE aktuális nyári átigazolási adatbankja:

Érkezett: Zsély Dániel, Zsély Benedek, Pál Gergő, Pingiczer Tamás, Romhányi Tamás (mindannyian Mátraterenye SE), Czigler Benett (Pétervására SE), Kanyó Kristóf (Salgótarjáni BTC), Egyed Máté (Silver Tüzép-Karancsberény), Tóth Szilárd (Mihálygerge SE), Banka Dávid (újrakezdte, legutolsó klubja: Salgótarjáni BTC), Banka Kristóf (újrakezdte).

Távozott: Határ István, Sipkó Bálint, Sipkő Bence (mindhárman Mátraterenye SE), Szőrös Krisztián (Silver Tüzép-Karancsberény), Balázs Péter, Bartus Botond, Bednár Dávid, Bencsik Szabolcs, Botos Viktor, Nágel Gergely, Kuris Attila, Sánta Attila, Szabó Attila, Szegedi Szabolcs, Várbogyai Márk, Zsély Zalán (mindannyian klub nélküliek).

Next Post

Edzőmérkőzésen vette be Mátraterenyét a Szécsény

Szép győzelmet aratott megye egyes ellenfelénél a Kelecsényi-alakulat. Szombaton egymás elleni gyakorló meccsen képviselte magát két megye egyes csapat, a Mátraterenye a Szécsényt fogadta. Az edzőmérkőzés első félidejében nem született találat, hiába küzdöttek becsülettel a felek, nem lett eredménye. A térfélcserét követően aztán kétgólos előnyre tettek szert a hazaiak. ekkor […]
error: Content is protected !!