Őrzi jó formáját a Mátraterenye

Gabi

A Pásztó ellen tett zsebre újabb pontokat Bujtár Tamás társulata.

A mögöttünk hagyott hétvége vasárnapján a Pásztót fogadta a Mátraterenye a megye egyben. A tizenhetedik körben lepergő mérkőzés előtt harcos küzdelemre volt kilátás, ugyan valamelyest esélyesebbnek tűntek a tavasszal még hibátlan házigazdák, nem mehettek biztosra a megtépázott másik oldallal szemben.

Kiegyenlített mederben vette kezdetét az összecsapás, nehezen találtak egymáson fogást a résztvevők. Aztán a szünethez közeledvén előnybe kerültek a hazaiak, Bozó fejjel vette be a kaput, így övéi fordulhattak lépésfórban. A fordulás után Znamecz révén hamar meglőtte második gólját a Bujtár-legénység, érezhető volt azonban, hogy még semmi sem dőlt el. Nem adták föl az eltiltott edzőjüket, Nagy Tamást nélkülöző vendégek, egy darabig viszont nem tudtak szépíteni.

Elérkeztünk a hajrához, amikor Molnár Máté jóvoltából felzárkózott a hátrányban lévő brigád. Az ütközet utolsó szakaszában itt is-ott is feljegyezhettünk egy piros lapot, de az eredmény már nem módosult, kettő-egyes arányban győzött a férfias csatát behúzó MTSE.

START HIBO Megyei I. osztály, 17. forduló:

Mátraterenye SE-Pásztó SK 2-1 (1-0)

Mátraterenye, zárt kapuk mögött. Vezette: Kis Zs. (Chikán P., Nagy S.)

Mátraterenye SE: Oláh Tibor – Oláh Teofil, Novota, Miklós M., Kerényi – Adorján Z. (Bujtár, 69.), Babka, Bartha, Bozó (Nagy R., 78.) – Znamecz (Domán, 63.), Kovács E. Játékos-edző: Bujtár Tamás.

Pásztó SK: Nagy M. – Molnár B., Almási, Kelemen D., Csépe M. – Holtner, Csépe P. – Molnár E., Molnár M., Sisák (Kivés, 57.) – Laczkó. Megbízott edző: Pisák József.

Sárga lap: Bartha, Kerényi, ill. Kelemen D., Csépe P., Holtner

Piros lap: Oláh Teofil (75., Mátraterenye SE), ill. Almási (89., Pásztó SK)

Gól: Bozó (43.), Znamecz (55.), ill. Molnár M. (74.)

Jók: Miklós M. (a mezőny legjobbja), az egész csapat, ill. Almási, Kelemen D., Csépe P., Molnár M., Molnár E.

Bujtár Tamás: – Úgy gondolom, az első félidőben nem nagyon forogtak veszélyben a kapuk. Nem nagyon volt helyzet, nehezen alakult ki kombinatív játék. Egyik csapat sem tudta kihasználni azt a lehetőséget, hogy játsszunk, sajnos nagyon rossz volt a pályánk, nem tudtunk passzolni. Az első félidő vége felé egy gyönyörű szép támadás végén Bozó Patrik csukafejesével megszereztük a vezetést. A szünetben azt kértem a srácoktól, hogy próbáljuk megtartani az eredményt, kontrából biztos lesz lehetőségünk, kijjebb fog jönni  a Pásztó, mivel meg akarja nyerni a mérkőzést. Így is volt. Aztán a második félidő elején Znamecz pörgette el a kapus mellett a labdát, így már kettő-null volt. Ekkor átálltak kétcsatáros játékra a vendégek, nehezebb dolgunk volt, mert jobban ránk jöttek. Sajnos volt egy kiállításunk is. Utána egy távoli lövéssel szépítettek. Nagy nyomás volt rajtunk, de szerencsére meg tudtuk tartani az eredményt. Fontos volt számunkra ez a győzelem. Sok sikert kívánok a pásztói csapatnak. Mi pedig dolgozunk tovább, hogy elérjük céljainkat. Edzünk keményen!

Pisák József: – Eléggé megtépázott csapattal jöttünk el Mátraterenyére, viszont a jelenlévő pályára lépő játékosaink minden dicséretet megérdemelnek. Nálam ők ma győztek, hiába nem ezt mutatja az eredmény. Megint nem kaptunk egy pontot sem, de ebből tudunk építkezni. Gratulálok az ellenfélnek is. Kettőször jöttek el a kapuig és két gólt rúgtak. 

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Bravúrponttal jeleskedett a Mátraverebély

Nem mindennapi forgatókönyvű mérkőzésen állította meg a Bátonyterenyét Pál-Balázs Tamás csapata. Múlt szombaton Bátonyterenyén csapott össze a Mátraverebély és a veretlen éllovas a megye kettőben. A BTC számított egyértelmű favoritnak, aktuális riválisuk nyeretlen volt tavasszal. A kezdősípszó előtt nem igazán volt benne a párosításban, hogy meglepetés születhet. Bár támadólag lépett […]
error: Content is protected !!