Jász-Nagykun-Szolnok megyében kapott ki a Héhalom

Gabi

Parázs edzőmérkőzésen nem termett babér a nógrádi csapatnak.

Kedden újabb edzőmeccset játszott a Héhalom, Győri Zoltán társulata a Jász-Nagykun-Szolnok megyei első osztályban szereplő Jászfényszaruhoz látogatott. A gyakorló mérkőzés végén a hazaiak kedve lehetett jobb, bár a vendégek nem adták könnyen magukat az elég kemény, feszült találkozón, a lefújáskor a másik oldal örülhetett.

Felkészülési mérkőzés:

Jászfényszaru VSE-Héhalom SE 3-1 (2-1)

Héhalom SE: Darabont (Farkas) – Maczkó (Kiss S.), Gerhát, Nagy Á. (Sándor K.), Nagy Sz. (Lakatos) – Földi, Matusik, Baranyi, Hajdú (Tasnádi) – Duhonyi (Kolarovszki), Balog B. Vezetőedző: Győri Zoltán.

Gól: Nagy Sz.

Győri Zoltán: – Nem volt tervben, de sajnos parázs mérkőzésre sikerült ez is, két kiállítással és egy sérüléssel. A felkészülésben előrébb járnak a hazaiak, így megérdemelt volt a győzelmük.

Next Post

Hivatalossá vált a megye egy mezőnye

Tizennégy csapat vághat neki a 2020/2021-es szezonnak. Az elmúlt időszakban jó pár kérdőjel színezte a megyei első osztály következő idénybeli mezőnyének összetételét. A mögöttünk hagyott szezonbeli indulókhoz képest változás, hogy az SBTC feljutott az NB III-ba, a Bátonyterenyei TC és a Silver Tüzép-Karancsberény visszalépett a megye kettőbe, míg a Cered […]
error: Content is protected !!