Ismét Szlovákiában vívott gyakorló meccset az Érsekvadkert

Gabi

A második félidő okozta a vesztét a problémákkal teli Szenográdi-csapatnak.

Az előző hétvégén újra határon túli riválisnál volt jelenése a megye egyes Érsekvadkertnek, Szenográdi Péter társulata a szlovák ötödik ligás Ipolybaloghoz látogatott. A nógrádi csapat egy félidőn tartotta magát, a gól nélküli első félidő után viszont kezükbe vették a gyeplőt a lefújáskor négy-egyes sikerre szert tevő alakulat. Mint a vendégek játékos-edzőjének lentiekben olvasható nyilatkozatából is kiderül, az ÉVSE-nél jelenleg finoman szólva sincs minden rendben, ettől függetlenül dicséretreméltó, hogy a problémák ellenére hétről-hétre odateszi magát a fiatal gárda.

Felkészülési mérkőzés:

TJ Ipolybalog-Érsekvadkert SE 4-1 (0-0)

Helyszín: Ipolynyék.

Érsekvadkert SE: Deme – Fábián, Varga M., Balga M., Gréczi – Balga K., Balga L., Szenográdi, Dávid M. – Varga F., Pistyúr. Csereként léptek pályára: Barna, Szabó L., Vachó, Telek, Bozsó. Játékos-edző: Szenográdi Péter.

Gól: Szabó L.

Szenográdi Péter: – Nagyon sok problémánk van, amit meg kell oldanunk, mert ha ezt nem tesszük helyre, akkor az is elveszik, amit két év alatt elértünk. Tudom, hogy az átlagéletkor kb. húsz év, főleg úgy, hogy a két távozón kívül még plusz két rutinos játékost (Gréczi Pétert és Gyenes Kornélt) is elvesztettünk, de ez nem lehet kifogás! Én rutintalan vagyok, lehet sokat kérek, de ha játszanom is kell, akkor nagyon sok mindenre kellene figyelni, ami nem megy, sajnálom. Úgy sajnos nagyon nehéz igazolni, hogy a nevezési díjat is “össze kell dobni”, mert a falu teljesen elállt a csapattól, ránk se néz senki, pedig ennél több ‘vadkerti játékos nem szerepelt sosem a csapatban. Végszóként, Telek Martinnak legyen igaza!

Next Post

Mátraterenyén ikszelt az Építők KC

Ezúttal idegenben remizett a mostani ellenfelétől másfél hónappal ezelőtt méretes pofont beszedő megye egyes újonc. Múlt hétvégén gyakorló meccsen találkozott a megye egyes Mátraterenye és az említett bajnoksághoz újoncként csatlakozó Építők KC. Nem is olyan régen, mintegy másfél hónappal ezelőtt hasonló szereposztásban már farkasszemet néztek egymással a felek, akkor a […]
error: Content is protected !!