Ismét örülhetett az Építők

Gabi

A Rimócon kerekedett felül Berki Krisztán csapata.

Vasárnap a Rimócot fogadta az Építők a megye egyben. Alsóházi menet keretein belül csaphatott össze a mezőny két utolsó helyezettje, nem igazán volt esélyese a tizennyolcadik fordulóban megrendezett meccsnek.

Kiegyenlített mederben vette kezdetét az ütközet, majd az első félidő derekán Strihó révén megszerezték a vezetést a vendégek. Gyorsan váltottak azonban a házigazdák, és a duplázó Nagy Zsoltnak köszönhetően előnyben vonulhattak szusszanni.

A fordulást követően negyedórát kellett várni, hogy megint bevegyék a kaput a salgótarjániak, Oláh Flórián talált be. Próbálkoztak a talpra állással a látogatók, de csak szépítésig jutottak, a hajrához érve Bódis faragott övéi hátrányából. A hátralévő időben már hiába iparkodtak a rimóciak, nem módosult az eredmény, három-kettőre nyertek a hazaiak. Ráfért már ez a győzelem Berki Krisztián társulatára.

START HIBO Megyei I. osztály, 18. forduló:

Építők KC-Rimóc SE 3-2 (2-1)

Salgótarján, Forgách Sporttelep, zárt kapuk mögött. Vezette: Gecse Z. (Kiss D., Homoki G.)

Építők KC: Hegedűs – Gál, Stark, Hadusovszki, Baranyi – Balla (Berki K., 52.), Hranek, Tóth B., Oláh Z. – Oláh F., Nagy Zs. Játékos-edző: Berki Krisztián.

Rimóc SE: Csábi – Szoldatics, Nagy M., Ódor, Bada – Bangó Rómeó, Rácz I., Molnár, Strihó – Bódis, Balázs L. (Bablena, 80.). Vezetőedző: László Loránd.

Sárga lap: Nagy M., Molnár

Gól: Nagy Zs. (26., 39.), Oláh F. (60.), ill. Strihó (22.), Bódis (77.)

Jók: az egész csapat, ill. Molnár

Berki Krisztián: – “Mint egy falat kenyér”, körülbelül így tudnám jellemezni a mai győzelmünket! Ez már nagyon kellett a csapatunknak. Hátrányból tudtunk fordítani, ami mutatja a mai csapategységet. Kevesen voltunk, mégis éreztem a hitet, ami végül győzelemre vezetett. Ebben a COVID-os időszakban csak így lehet felmenni a pályára, hogy ha nyerünk, ha kikapunk emelt fővel és harag nélkül tudjunk lejönni a pályáról a mérkőzés végén, mivel ez az egyetlen szórakozás, ahol közösségben tudunk beszélgetni. Ez ma sikerült! Gratulálok a csapatnak, ahogy szokták mondani, jár a kalapemelés minden játékosnak! Lóri barátomnak és csapatának is jár a gratuláció, további sikereket kívánunk, és persze köszönjük a játékvezetést a kollégáknak!

László Loránd: – Nem tudtunk felnőni a feladathoz. Gyengén, enerváltan, nagyon pontatlanul játszottunk. A döntő szituációkban rendre rossz döntéseket hoztunk. További sok sikert “Suminak” és csapatának.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Három ponttal gazdagodott a Héhalom

Az Érsekvadkertet fektette két vállra Győri Zoltán legénysége. Vasárnap Bánkon mérte össze tudását az Érsekvadkert és a Héhalom a megye egyben. Kiegyenlített mérkőzésre volt kilátás, ugyan a pályaválasztó armada nem volt túl jó passzban a kezdősípszó előtt, borítékolható volt, hogy nem vár egyszerű küldetés a másik oldalra. A meccs elején […]
error: Content is protected !!