Ismét elbánt az Építőkkel a Mátraterenye

Gabi

A megye egyes csapatok soros edzőmérkőzésén négy góllal győzött Bujtár Tamás együttese.

Szombaton ismét előkészületi találkozón nézett farkasszemet az egyaránt a megye egyben vitézkedő Mátraterenye és Építők duó. Ahogy egy héttel korábban, ismét előbbi csapat aratott sima sikert. Ezúttal négy-nullra nyert Bujtár Tamás társulata.

Felkészülési mérkőzés:

Mátraterenye SE-Építők KC 4-0 (2-0)

Hatvan, Népkerti Sporttelep, műfüves pálya, zárt kapuk mögött.

Mátraterenye SE: Oláh Tibor – Oláh Teofil, Miklós M., Novota, Határ – Horváth Sz., Bujtár (Adorján Z.), Kotroczó R., Kerényi – Znamecz, Kovács E. Játékos-edző: Bujtár Tamás.

Építők KC: Kotroczó Á. – Német, Hadusovszki, Szabó J., Berki K. – Hranek, Balogh, Stark, Baranyi, Kakucsi (Jónás) – Oroszi. Játékos-edző: Berki Krisztián.

Gól: Znamecz (2), Oláh Teofil, Bujtár

Bujtár Tamás:Túl vagyunk az utolsó felkészülési mérkőzésünkön is. Örülök, hogy nem kaptunk gólt! Éreztem a srácokon, hogy kicsit fáradtak voltak a lábak, és így sok volt a pontatlan passz, közel sem tudtuk azt a játékot hozni, mint a múlt héten. Remélem, jövő hétre frissebbek leszünk! Biztos vagyok benne, hogy nehéz meccs vár majd ránk! Készülünk a első “tavaszi” találkozónkra! “Sumiéknak” sok sikert kívánok a bajnokságban, és üzenem neki, hogy játszania kellene!

Berki Krisztián: – Elég nehezen indult útnak ez a mérkőzés. Sajnos sok a sérült játékosunk, és egyéb okok miatt is volt hiányzó játékos. Így a meccs célja az volt, hogy becsületesen le tudjuk játszani, és része legyen a felkészülésünknek. Úgy gondolom, ez sikerült. Az eredmény másodlagos volt, és szerintem akkor kell majd győzni, amikor pontokat is kapunk érte. Persze egy jó játékos mindég nyerni akar! Bízok benne, hogy sérültjeink mielőbb felépülnek, és tudunk mi is örülni a sikereknek! Minden elismerésem és tiszteletem a mai csapatunknak, és köszönöm nekik, hogy le tudtuk játszani ezt a találkozót. Köszönjük Ludányi Józsi bácsinak, hogy levezényelte a mai mérkőzést! Köszönjük az MTSE-nek a lehetőséget a meccsekre, és sok sikert a bajnoki rajthoz!

Next Post

Sima győzelmet aratott a Héhalom

Heves megyei U19-es gárdát hagyott helyben Győri Zoltán társulata. Szerdán ismét pályán volt a megye egyes Héhalom. Az országos kiemelt utánpótlás mezőny harmadosztályában szereplő Gyöngyösi AK U19-es legénységéhez látogatott Győri Zoltán brigádja. Az első félidőben még döcögött a vendégek gépezete, a második etapban viszont beindult a henger, végül pedig a […]
error: Content is protected !!