Ismét edzőmérkőzésen lépett pályára az Érsekvadkert

Gabi

Kisebb nyári szünet után a szlovák ötödik ligás Ipolyságnál vendégeskedett a megye egyes csapat.

Minimális nyári pihenőt követően múlt hétvégén ismét edzőmeccsen hangolt az Érsekvadkert, Szenográdi Péter legénysége a szlovák ötödik ligás Ipolyság otthonában lépett pályára. A gyakorló mérkőzésen egyáltalán nem volt alárendelt szerepben a legközelebb az Ipolybalognál vizitáló vendégek, ettől függetlenül azonban kikaptak, kettő-nullás vereséget szenvedve konstatálhatták a hármassípszót.

Felkészülési mérkőzés:

FK Slovan Sahy-Érsekvadkert SE 2-0 (1-0)

Érsekvadkert SE: Deme (Barna) – Fábián, Varga M. Balga M. Gréczi – Balga L. (Keresztes) Szenográdi – Balga K., Varga F. (Vachó), Dávid M. – Pistyúr (Telek). Játékos-edző: Szenográdi Péter.

Szenográdi Péter: – Rutinos, jó csapat ellen léptünk pályára, és kikaptunk, de újra a szimpatikus vesztes szerepét betöltve. Több volt a mérkőzésben, és több van a csapatban is, de addig, még csak szóban leszünk tökösek, nem pedig a kapu előtti szituációkban, ne is számítsunk semmi jóra. Vagyis igen, hogy megdicsérnek, jó csapat vagyunk. Ez nekem kevés, de szerintem a fiúk se szívesen kapnak ki. Remélem, felfogták, amit a meccs után mondtam nekik.

Next Post

Megye hármas csapat ellen nyert simán a Mátraterenye

Bujtár Tamás együttese a Mátramindszentet múlta felül soros edzőmérkőzésén. Vasárnap ismét gyakorló meccsen volt érdekelt a megye egyes Mátraterenye, Bujtár Tamás alakulata a két osztállyal lejjebb versenyző Mátramindszentet fogadta. Az edzőmérkőzés első félidejében előnybe kerültek a vendégek, majd ugyan a szünetig próbálkoztak tovább becsülettel, a pihenőt követően elfogyott a szufla, […]
error: Content is protected !!