Mátraterenyén ikszelt az Építők KC

Gabi

Ezúttal idegenben remizett a mostani ellenfelétől másfél hónappal ezelőtt méretes pofont beszedő megye egyes újonc.

Múlt hétvégén gyakorló meccsen találkozott a megye egyes Mátraterenye és az említett bajnoksághoz újoncként csatlakozó Építők KC. Nem is olyan régen, mintegy másfél hónappal ezelőtt hasonló szereposztásban már farkasszemet néztek egymással a felek, akkor a házigazdák kilenc-nullra nyertek. Ezúttal látszott a bizonyítási vágy az előző fellépésükön megye kettes ellenféltől kikapó vendégeken, apait-anyait beleadva tették a dolgukat. A ‘tarjániak igyekezetének köszönhetően, végül egy remire jók voltak, kettő-kettes döntetlennel pergett le az egyébként jó iramú edzőmérkőzés.

Felkészülési mérkőzés:

Mátraterenye SE-Építők KC 2-2 (1-1)

Mátraterenye SE: Szilágyi – Babka (Toronyi), Miklós M., Földi, Határ – Horváth Sz. (Bozó), Oláh T., Novota, Domán – Bartha (Znamecz), Bujtár (Sipkó). Játékos-edző: Bujtár Tamás.

Építők KC: Ihracska – Bari, Rabb (Baranyi), Szabó J., Berki K. (Rácz B.) – Percze, Hranek, Oláh F., Novák – Palotai (Oláh Z), Oláh Sz. Játékos-edző: Berki Krisztián.

Gól: Bartha, Domán, ill. Novák, Baranyi

Bujtár Tamás: – Ez a Építők már nem az, mellyel másfél hónapja játszottunk… Kemény héten vagyunk túl, és ez meg is látszott a csapaton, de most ennek van itt az ideje. Sokat hibáztunk a mai mérkőzésen, pontatlanok voltunk és rossz döntéseket hoztunk, kapura kevés veszélyt jelentettünk. Ez mellett most akaratban sem éreztem azt, amit eddig. Dolgozunk tovább, van még három hetünk a kupamérkőzésig, illetve a bajnoki rajtig. Köszönjük “Sumiéknak” a meccset, hamarosan újra találkozunk!

Berki Krisztián: – Az előző felkészülési mérkőzéshez képest létszámban teljesen másként jelentünk meg. A Mihálygerge ellen annyian voltunk, hogy majdnem sorcsere volt a szünetben. Erre a mérkőzésre meg úgy érkeztünk, hogy szinte alig voltunk meg. Mégis most azt éreztem, hogy a csapat, amely kiment a pályára, mindent megtett a cél érdekében. Fegyelmezett, taktikus játékkal sikerült lejátszani a meccset, ami már hozta magával az eredményt is! Voltak kiemelkedő teljesítmények, gyönyörű gól. Nem jár más, csak nagy gratuláció és köszönet a csapat minden tagjának! Köszönöm a MTSE-nek a ragyogóan előkészített pályát, sok sikert “Bujti”!

Next Post

Győzelemmel indította edzőmérkőzései sorát a Szendehely

Gólokban gazdag meccsel tért vissza a budapesti ellenfelet felülmúló régi-új csapata kispadjára Dénes György. Múlt vasárnap teljesítette első nyári gyakorló mérkőzését az immáron Dénes György által vezetett Szendehely, a nyár folyamán frissen megalakuló FC Budapestet fogadta a következő idényben is a megye egyben versenyző brigád. Gólokban hemzsegő előkészületi találkozón voltak […]
error: Content is protected !!