Hivatalossá vált a megye egy mezőnye

Gabi

Tizennégy csapat vághat neki a 2020/2021-es szezonnak.

Az elmúlt időszakban jó pár kérdőjel színezte a megyei első osztály következő idénybeli mezőnyének összetételét. A mögöttünk hagyott szezonbeli indulókhoz képest változás, hogy az SBTC feljutott az NB III-ba, a Bátonyterenyei TC és a Silver Tüzép-Karancsberény visszalépett a megye kettőbe, míg a Cered VSE csak a legalacsonyabb osztályban indul el a közelgő évadban. Újdonsült résztvevőként a feljutó Nőtincs SE és az Építők KC csatlakozott, így a dolgok jelenlegi állása szerint tizennégy alakulat veselkedhet majd neki az előttünk lévő megmérettetésnek. Lássuk az elfogadott nevezések pontos listáját!

A Megyei I. osztály 2020/2021-es idénybeli mezőnye: Berkenye SE, Diósjenő SE, Építők KC, Érsekvadkert SE, Héhalom SE, Karancslapujtő KSE, Mátraterenye SE, Mohora SE, Nőtincs SE, Palotás SE, Pásztó SK, Rimóc SE, Szendehely FC, Szécsény VSE.

Next Post

Megerősödött a Szendehely

Ez idáig tíz új játékost igazolt Dénes György együttese. Július 20-án éjfélkor letelt a szabad áramlású nyári átigazolási időszak. Augusztus 31-ig már csak abban az esetben válthatnak klubot az amatőr labdarúgók, ha arra jelenlegi egyesületük beleegyezik. A következő időszakban ismertetni fogjuk, az elmúlt hetekben milyen változásokra került a megye egyes […]
error: Content is protected !!