Heves megyei első osztályú ellenfelénél nyert a Karancslapujtő

Gabi

Romhányi Tamás együttese idegenben hagyta helyben az Andornaktályát.

Szombaton újabb előkészületi találkozón lépett fel a Karancslapujtő KSE, Romhányi Tamás társulata az előző csonka szezonban a Heves megyei első osztály negyedik helyén záró Andornaktályához látogatott. A gyakorló meccs első félidejében öt gól született, a szünetig eléggé kiegyenlített mérkőzésen voltak érdekeltek a gárdák. A második játékrészben aztán eggyel feljebb kapcsolt a nógrádi alakulat, végül pedig a mesternégyesig jutó Pál Gergő vezérletével sima, hét-hármas sikerre tettek szert. A lefújást követően egy közös strandolás is szerepelt a vendégek programjában, így duplán jól sikerült napon zártak.

Felkészülési mérkőzés:

Marshall Andornaktálya SE-Karancslapujtő KSE 3-7 (2-3)

Karancslapujtő KSE: Kanyó (Egyed) – Zsély D., Cseh, Baranyi, Bacsa – Romhányi (Bodor) – Kovács B., Ajtai, Banka D. – Pál (Banka K.), Bellér (Tóth Sz.). Játékos-edző: Romhányi Tamás.

Gól: Pál G. (4), Bellér, Kovács B., Zsély D.

Romhányi Tamás: – Először is, köszönöm a hazaiaknak, hogy vendégül látták minket. Parádés pályán játszhattunk. Újra tetszett a csapat mentalitása. Kevesebben utaztunk el a mai meccsre különböző elfoglaltságok miatt, de akik ma lehetőséget kaptak, azok bizonyították, hogy lehet rájuk számítani. Pici negatívum, hogy elkerülhető gólokat kaptunk, ki nem kényszerített hibákból, és elég sok helyzetet is elpuskáztunk. Az eredményt helyén kell kezelni, mert a házigazdák csak a héten kezdték a felkészülést és rengeteg hiányzójuk is volt. Meccs után kicsit lazítottunk az egri strandon. Alakul a csapat, megfelelő a játékosok hozzáállása. Dolgozunk tovább.

Next Post

Siófokon járt a Héhalom

Csapatösszetartás szerepelt a megye egyes társaság hétvégi programjában. Változatos menetrenddel várják a következő szezont a megye egyes csapatok, igaz ez a megállapítás a mostani hétvégére is. A Héhalom SE-nél például úgy döntöttek, péntektől vasárnapig beiktatnak egy siófoki kirándulást. A Balaton-partján megejtett csapatösszetartáson a játékoskeret és a stáb nagy része jelen […]
error: Content is protected !!