A hétvége embere: Szaszovszki Kevin

Gabi

Fontos hárításokkal járult hozzá csapata idegenbeli győzelméhez a Pásztón nyerni tudó Diósjenő hálóőre.

Az elmúlt félévek során már megszokhatták olvasóink, hogy szerkesztőségünk minden, a Megyei I. osztályban lejátszott fordulót követően megválasztja az adott hétvége legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A 2020/2021-es szezon tizenhatodik köre után a Diósjenő SE hálóőrére, Szaszovszki Kevinre tettük le a voksunkat, aki több fontos hárítást bemutatva, a rolót lehúzva segítette hozzá csapatát a Pásztó otthonában elért egy-nullás sikerhez. Most pedig jöjjön az ifjú hálóőrrel készült interjúnk!

– Milyen érzésekkel vágtak neki a meccsnek két hét szünet után?

– Nem volt egyszerű, az biztos – kezdte Szaszovszki Kevin. Sok ember hiányzott a csapatból, de kénytelenek voltunk elvállalni, mivel már így is sok bepótolandó mérkőzésünk van. Éreztem viszont, hogy most mindent megtett azért a társaság, hogy nyerni tudjunk, mindenki egymásért küzdött és a csapatért.

– Hogy tudná összefoglalni a kilencven percet?

 – Elsősorban azt szeretném mondani, hogy minden tiszteletem a csapaté. A meccs elején nem nagyon voltak helyzetek, egy-egy kisebb lövés, támadás. Aztán tizenegyeshez jutottunk egy támadás során, amit Bőgér Dávid értékesíteni tudott. Ezt követően indult be a mérkőzés. A hazaiak nyomás alatt tartottak minket, folyamatosan támadtak, de ezeket sikerült hárítanunk. A második félidőben kicsit kiegyensúlyozottabb volt a találkozó, mindkét csapatnak voltak nagyobb ziccerei, amikből nem születtek gólok, de végül megszólalt a hármassípszó és meg tudtuk nyerni az összecsapást. Nem volt könnyű, mivel a Pásztó egy elég jó kis csapat.

– Mi a véleménye saját teljesítményéről?

– Az edzéseken mondta a mester, hogyha tudom hozni a formám, képesek leszünk megnyerni a meccset. Én pedig megtettem minden tőlem telhetőt. Fiatal vagyok, van még hova fejlődnöm, de minden felnőtt- és ifiedzésen egyaránt ott vagyok. Van egy csapattársam, akivel amikor tudunk, kimegyünk gyakorolni. Igyekszem bepótolni a hiányosságaimat és minél többet fejlődni.

– Személyes meglátása szerint milyen mértékben nyomja rá bélyegét mindennapjaikra, szereplésükre a vírushelyzet?

– A mi csapatunkra jelenleg elég nagy hatással van. Több ember beteg, így játszani sem tudtak. Vannak, akik nem vállalják a helyzet miatt. Sajnos ez egy ilyen helyzet, nem tudunk mit tenni vele. Kicsit olyan ez az egész, mint egy hullámvasút. A vírushelyzet igen csak megnehezíti a szereplésünket, nem mindig úgy sikerülnek a dolgok, ahogyan szeretnénk, de igyekszünk, mi odatesszük magunkat. Aztán majd meglátjuk, mire jutunk.

– Vajon mit érhetnek el a folytatásban?

– Úgy gondolom, bármi megtörténhet. Még akár a dobogó is meglehet, hogyha sikerül jól szerepelnünk a továbbiakban, de ez sajnos a vírustól is függ.

– Szombaton a Szendehelyt fogadják. Mire számít a mérkőzés kapcsán?

– Úgy érzem, hogyha tudja hozni a formáját a csapat, és mindenki küzdeni fog a pályán, meg tudjuk nyerni a mérkőzést. Nem lesz egyszerű, az biztos, de hiszek a csapatban.

Next Post

Megye kettes játékos-tippelde

Rovatunkban a bajnokság csapatainak erősségei mondják el várakozásaikat egy-egy forduló kapcsán. A következő hétvégén a tizenhatodik körrel folytatódik az aktuális idény a megye kettőben. Ahogy már a szezon őszi részében, tavasszal is rendszeres jelleggel jelentkezünk majd weboldalunkon egy rovattal, amelyben a résztvevő csapatok egy-egy erősségének számító játékosa tippel az adott […]
error: Content is protected !!