Hétfőn élőben közvetítjük a Magyar Kupa megyei selejtezőinek sorsolását

Gabi

Tizennégy órás kezdéssel videós formában jelentkezünk majd az eseményről.

Hétfőn délután egy nógrádi viszonylatban ez idáig teljesen egyedülálló kezdeményezéssel tervezünk majd előrukkolni, amennyiben a technika ördöge nem szól közbe, weboldalunkon és Facebook-csatornánkon egyaránt videós formában fogjuk élőben közvetíteni a Magyar Kupa nógrádi selejtezőinek sorsolását.

A tizennégy órás kezdéssel az MLSZ Nógrád Megyei Igazgatóságának salgótarjáni székhelyén megejtett eseményen a benevező tizennégy megyei első osztályú gárda lesz majd érintett. Megemlítendő, honlapunk és a nógrádi igazgatóság közös ötlete révén jöhet létre a ceremónia sugárzása, mindkét fél örömmel nyugtázta ezt a lehetőséget. A procedúra végén pedig kiderül, hogy milyen ágon juthatnak el az egymillió forintot érő országos főtáblára a résztvevők. Az elmúlt évekhez hasonlóan, az imént említett kvalifikációra két nógrádi legénységnek lesz lehetősége. Az egyaránt NB III-as BSE és SBTC alanyi jogon képviseltethetik magukat a már a megye határait átlépő hatodik fordulóban.

Next Post

Szombaton megtartotta a főpróbát a BSE

Utolsó nyári edzőmeccsükön csoportbeli riválist, a Mezőkövesd tartalékcsapatát látták vendégül a ‘gyarmatiak. Felkészülési mérkőzés: Balassagyarmati VSE-Mezőkövesd Zsóry FC II 1-0 (0-0) Részletek később…
error: Content is protected !!