Heréden maradt alul a Palotás

Gabi

Szoros edzőmérkőzésen kapott ki Jele Zoltán együttese.

Szerdán ismét gyakorló meccsen volt érdekelt a megye egyes Palotás, Jele Zoltán alakulata a Heves megyei első osztályban vitézkedő Herédnél vizitált. Az edzőmérkőzés végén a házigazdák örülhettek, ugyan a vendégek iparkodtak, több adandó lehetőséget is elrontottak, így a házigazdák három-egyre nyertek.

Felkészülési mérkőzés:

Heréd LC-Palotás SE 3-1 (2-0)

Palotás SE: Dankó – Sipos, Mladoniczki, Hadrik, Kurcsik – Kotasz T., Jambrich S. – Szabó I., Tancsik, Ocsovszki – Török. Csereként léptek pályára: Hepp, Jambrich I., Jambrich B., Farkas, Veres. Vezetőedző: Jele Zoltán.

Gól: Török

Jele Zoltán: – A mai mérkőzésen a helyzetkihasználás döntött a hazaiak javára. Az eredmény ellenére elégedett vagyok a játékkal és a szervezettséggel. Nagyon tanulságos és jó meccset játszottunk.

Illés Győző mérkőzésfotói:

Next Post

Ősagárdról is eltűnt a foci

Huszonkét év után szűnt meg a kétezer-tízes évek közepén két megye hármas bajnoki címet szerző csapat. Úgy tűnik, nem áll meg a klubok eltűnéséről szóló negatív tendencia, ezúttal egy újabb ilyen jellegű sajnos hírről kell beszámolnunk. Hétfőn este hivatalossá vált, hogy a jövőben nem lesz csapat Ősagárdon. A nógrádi futball […]
error: Content is protected !!