NB III-as csapatnál ikszelt a Héhalom

Gabi

Figyelemreméltó döntetlennel rukkolt Győri Zoltán Gyöngyösön döntetlent játszó legénysége.

Szombaton újra gyakorló meccsen lépett pályára a megye egyes Héhalom, az NB III Keleti-csoportjában szereplő Gyöngyösnél volt jelenése Győri Zoltán fiainak. Az első félidőben a vendégek kerültek előnybe, aztán még a szünet előtt egyenlítettek, már a második etapban pedig a vezetést is megszerezték a házigazdák. Nem adta azonban föl a nógrádi gárda, aminek eredményeképpen összejött az egalizálás, így kettő-kettes döntetlennel pergett le az edzőmérkőzés.

Felkészülési mérkőzés:

Gyöngyösi AK-Mátra-Beton-Héhalom SE 2-2 (1-1)

Gyöngyös, Kömlei Károly Sporttelep, műfüves pálya, zárt kapuk mögött.

Héhalom SE: Darabont (Farkas, 84.) – Nagy Á. (Maczkó, 75.), Abért B., Gerhát, Nagy Sz. – Abért M., Baranyi – Lakatos (Bakti, 60.), Balogh D., Balog B. – Matusik. Vezetőedző: Győri Zoltán.

Gól: Pölöskei, Tajti, ill. Abért M., Matusik

Győri Zoltán: Dicséretet érdemel minden játékosunk, mert tisztességesen helytálltunk a magasabb osztályban szereplő Gyöngyössel szemben. A mérkőzést nagy részében a hazaiak irányítottak, de ez így is volt helyénvaló, viszont a kontráink helyenként kimondottan veszélyesek voltak. Elégedett vagyok a látottakkal, lőttünk két akciógólt és még egyet fejeltünk, amit sajnos les miatt érvénytelenítettek. Köszönjük a Gyöngyös vendéglátását és egyúttal sok sikert kívánunk nekik a tavaszi folytatásban.

Next Post

Megye egyes riválist gyűrt le a Mátraterenye

Csak a szépítés jött össze a Szendehelynek. Szombaton két megye egyes társulat vívott egymással edzőmérkőzést Budapesten, a Szendehely a Mátraterenyével csapott össze a negyedik kerületi Bánka Kristóf Sportközpontban. Az első félidő után vezetést szerző ‘terenyeiek, végül kettő-egyre nyertek, a másik oldalnak csak a szépítés sikerült. Felkészülési mérkőzés: Szendehely FC-Mátraterenye SE […]
error: Content is protected !!