Heves megyei csapattól kapott ki a Héhalom

Gabi

Három góllal maradt alul Győri Zoltán együttese.

Múlt szombaton ismét edzőmeccsen lépett pályára a megye egyes Héhalom. Győri Zoltán társulata a Heves megyei első osztályban szereplő Energia SC Gyöngyössel csapott össze Hatvanban. Egy darabig ugyan méltó riválisnak bizonyult a nógrádi gárda, az első félidő derekán megsérült Darabont kapus, így mezőnyjátékosnak kellett beállnia a gólvonal elé. Aztán a szünetig egyszer, míg a második felvonásban további kétszer is megrezgették a hálót a gyöngyösiek, akik így három-nullra nyertek.

Felkészülési mérkőzés:

Energia SC Gyöngyös-Héhalom SE 3-0 (1-0)

Hatvan, Népkert Sporttelep, műfüves pálya, zárt kapuk mögött.

Héhalom SE: Darabont (Duhonyi, 20.) – Nagy Á. (Bakti, 70.), Abért B., Abért M., Nagy Sz. (Kolarovszki, 46.) – Kis K., Matusik – Balogh D., Baranyi, Lakatos (Maczkó, 60.) – Balog B. Vezetőedző: Győri Zoltán.

Győri Zoltán: Ezt a játékot gólra játsszák, és ma a góllövéssel hadilábon álltunk. Első számú kapusunk, Darabont Dani a mérkőzés elején megsérült, és mivel mezőnyjátékos állt be a helyére a kapuba, így ez rányomta a bélyegét a meccsre. A főpróba nem jól sikerült, remélem, a hétvégi rajtra mindenki összekapja magát. Jobbulást Dani!

Ambrus Péter mérkőzésfotói:

Next Post

Rácáfolt az osztálykülönbségre a Szügy

Alaposan meg lepte megye egyes riválisát az egy vonallal lejjebb lévő brigád. Múlt szombaton Balassagyarmaton vívott hangoló mérkőzést a megye egyes Mohora és az egy vonallal lejjebb vitézkedő Szügy. Meglepetésre egy félidő alatt elintézte ellenfelét az osztálykülönbséggel nem foglalkozó és a szünetig háromszor eredményes gárda. A második etapban hiába iparkodtak […]
error: Content is protected !!