A héhalmi játékoskeretben is voltak fontos változások

Gabi

Egyelőre öt érkezőnél és négy távozónál tart Győri Zoltán csapata.

Július 20-án éjfélkor letelt a szabad áramlású nyári átigazolási időszak. Augusztus 31-ig már csak abban az esetben válthatnak klubot az amatőr labdarúgók, ha arra jelenlegi egyesületük beleegyezik. A következő időszakban ismertetni fogjuk, az elmúlt hetekben milyen változásokra került a megye egyes kluboknál.

Ezúttal a Héhalom SE jön a sorban. Mint az alábbiakban látható, ez idáig öt érkezőt és négy távozót jegyezhetett fel Győri Zoltán társulata. Bár több fontos láncszemét elveszítette a lezárt idényben a bajnoksága negyedik helyén záró együttes, sejthető, a gárda rutinos mestere ismét azon lesz, hogy ütőképes csapatot rakjon össze, amely aztán az élbolyban harcolna minél előkelőbb pozícióért.

A Héhalom SE aktuális nyári átigazolási adatbankja:

Érkezett: Gerhát Viktor, Juhász Jácint (mindketten (Iklad KFC), Maczkó Gábor (Heréd LC), Bakti Norbert, Kis Kende (mindketten FC Hatvan U19).

Távozott: Polácsek Patrik (Csenger FC), Balogh Dávid (Jászfényszaru VSE), Gál Balázs (Zagyvaszántó SE), Szívós Roland (Hatvani Lokomotív SE).

Next Post

Gyakorló meccsen kerekedett felül a Pásztón a Karancslapujtő

Egy félidő alatt eldöntötte az edzőmérkőzést Romhányi Tamás csapata. Vasárnap délelőtt edzőmeccsen találkozott a Karancslapujtő és a Pásztó. Bár csak gyakorló találkozóról volt szó, a maga nemében érdekes kilencven percre lehetett számítani, hiszen a következő szezonban mindkét gárda érmes helyezésért szeretne majd küzdeni az említett bajnokságban. Végül is már egy […]
error: Content is protected !!