Három ponttal gazdagodott a Héhalom

Gabi

Az Érsekvadkertet fektette két vállra Győri Zoltán legénysége.

Vasárnap Bánkon mérte össze tudását az Érsekvadkert és a Héhalom a megye egyben. Kiegyenlített mérkőzésre volt kilátás, ugyan a pályaválasztó armada nem volt túl jó passzban a kezdősípszó előtt, borítékolható volt, hogy nem vár egyszerű küldetés a másik oldalra.

A meccs elején nem láthattunk komoly különbséget a gárdák között, mígnem elérkeztünk az első félidő derekáig, amikor Szenográdi segítette vezetéshez együttesét. A beszedett gól olyannyira felspannolta a héhalmiakat, hogy még a szünet előtt fordítottak, előbb Nagy Szilárd, majd Balog Bence lőtt bombagólt.

A második játékrészben lelkesen próbálkoztak a ‘vadkertiek, megint hadilábon álltak azonban a lehetőségek értékesítésével, így képtelenek voltak egalizálni. Már a hosszabbításban járt a csörte, amikor Alapi is bevette a kaput, egyúttal pedig kialakította a csapata három-egyes sikerét jelentő végeredményt.

START HIBO Megyei I. osztály, 18. forduló:

Érsekvadkert SE-Héhalom SE 1-3 (1-2)

Bánk, zárt kapuk mögött. Vezette: Nyerges K. (Dobsonyi L., Béres K.)

Érsekvadkert SE: Deme – Fábián, Varga M., Szenográdi, Bozsó – Keresztes (Varga F., 80.) – Telek, Dávid M. (Eötvös, 84.), Balga K. (Szabó L., 62.), Pistyúr – Terenyei (Vachó, 82.). Játékos-edző: Szenográdi Péter.

Héhalom SE: Darabont – Bakti (Gerhát, 65.), Abért M., Matusik, Nagy Sz. – Abért B., Kis K. – Baranyi, Balog B. (Liktor, 81.), Varanyeczki (Nagy Á., 56.) – Alapi. Vezetőedző: Győri Zoltán.

Gól: Szenográdi (22.), ill. Nagy Sz. (41.), Balog B. (45.), Alapi (92.)

Jók: Telek, Bozsó, Keresztes, Pistyúr, ill. Nagy Sz., Baranyi, Abért B., Kis K.

Szenográdi Péter: – Az egész mérkőzésen jól zártuk a területeket, és tán egy nagyobb zicceren kívül nem engedtünk többet az ellenfélnek. Az már más kérdés, hogy aki a gólokat látta, az még most is tapsol. Úgy látszik, mi potyát vagy nagyon nagy gólt bírunk kapni, ez most a második lett, nem úgy, mint múltkor. Az még mindig megfejtésre vár, hogy amikor még a kapust is kicselezzük, netán a tizenhatos vonalán vagyunk kapuval szemben, mért nem lövünk. Remélem, hogy akik ma nem tudták vállalni a játékot, mert sérültek vagy betegek, a hétvégére meggyógyulnak.

Győri Zoltán: – Kiegyenlített játékot hozott a mérkőzés eleje, aztán az első hibánkat azonnal megbüntette a hazai csapat. Ez felébresztett minket és ennek hatására még az első félidőben tudtunk fordítani két hatalmas bombagóllal. A második játékrészben stabilizálni tudtuk a védekezésünket, viszont már csak a félpályáról tudtunk egy felső kapufát dobni. A 90. percben jött a slusszpoén egy kontrát követően, amivel magabiztossá tettük a győzelmünket.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Remek győzelmet aratott a BSE

Három góllal múlták felül a DVSC tartalékcsapatát az Ipoly-partiak. Vasárnap a Debreceni VSC második számú csapatát fogadta a BSE az NB III Keleti-csoportjának huszonhetedik fordulójában. Esélyesként készülődhettek a hatodik helyen álló házigazdák, akik egy hét kihagyás után küzdhettek ismét pontokért. Parádésan kezdett a nógrádi gárda, fél perc elteltével meglett a […]
error: Content is protected !!