Pest megyei csapat ellen ért el elvárható sikert a Héhalom

Gabi

Aktuális fellépésén a Ikladot gyűrte le Győri Zoltán alakulata.

Vasárnap ismét pályán volt a Héhalom, a Pest megyei harmadosztály Északi-csoportjában listavezető Ikladdal csapott össze a nógrádi gárda Gödöllőn. Az első félidőben kétszer is betalált Győri Zoltán legénysége, és ugyan a fordulást követően szépített a másik oldal, egyenlítésre nem került sor, így kettő-egyre győztek a héhalmiak.

Felkészülési mérkőzés:

Iklad KFC-Héhalom SE 1-2 (0-2)

Gödöllő, műfüves pálya, zárt kapuk mögött.

Héhalom SE: Darabont – Nagy Á., Abért B., Gerhát, Nagy Sz. (Maczkó) – Abért M., Matusik (Bakti) – Baranyi, Balogh, Lakatos (Duhonyi) – Balog B. (Alapi). Vezetőedző: Győri Zoltán.

Gól: Lakatos, Balog B.

Győri Zoltán: – Kimondottan jó ellenfél ellen játszottunk. A végig szakadó esőben az első félidő maximálisan a miénk volt, viszont a második félidőben sokkal kiegyenlítettebb lett a játék, de így is megérdemelten nyertünk.

Next Post

Ismét kötelező sikert aratott a Nőtincs

Újabb Pest megyei riválist hagyott helyben Nyikos József brigádja. Vasárnap újabb fellépés várt a megye egyes Nőtincsre. A Pest megyei harmadosztály Északi-csoportjában szereplő Nagymarossal hangolt Nyikos József alakulata. A nógrádi gárda már a szünetre is kétgólos előnnyel mehetett, végül pedig öt-egyes siker lett a bemelegítő csörte vége. Felkészülési mérkőzés: Nőtincs […]
error: Content is protected !!