Hat megye egyes csapat hangolt alacsonyabb osztályú ellenfelekkel

Gabi

Simán nyert a Héhalom, a Rimóc, a Karancsberény és a Bátonyterenye, győzött a Mohora, rácáfolt az osztálykülönbségre a Bánk.

Az előző hétvégén hat megye egyes gárda gondolta úgy, hogy alacsonyabb osztályban szereplő riválissal szemben hangol a hamarosan elstartoló tavaszi idényre. A Héhalom az Építőket, a Rimóc a Szent Imre DSE-t, a Karancsberény a Varsányt, a Bátonyterenye pedig a Mátramindszentet tömte ki, a Mohora két vállra fektette a Szügyöt, a megye kettőben éllovas Bánkot pedig nagy csatában kerekedett felül a Szendehelyen. Nézzük meg a részleteket!

Felkészülési mérkőzések:

Héhalom SE-Építők KC 8-1 (4-0)

Hatvan, Népkerti Sporttelep, műfüves pálya.

Héhalom SE: Darabont (Kovács Á.) – Szívós (Duhonyi), Nagy Á., Nagy Sz. (Kiss S.), Kolarovszki (Gál) – Lakatos, Abért, Varanyecki, Polácsek – Balogh D., Balog B. Vezetőedző: Győri Zoltán.

Építők KC: Percze – Bocsó, Klajban L., Hranek, Rácz B. – Oláh R., Hatala, Oláh F., Palotai M., Orbányi (Palotai D.) – Nagy Zs. Vezetőedző: Smelkó Károly.

Gól: Polácsek (4), Balog B. (3), Balogh D., Duhonyi, ill. Palotai D.

Győri Zoltán: – Gyakorló meccsnek tökéletes volt, igazán tetszetős támadásokat vezettünk és szép gólokat szereztünk.

Smelkó Károly: – Nagyon foghíjas csapattal érkeztünk. Hogy ismét “Tutu” szavaival éljek, mi mikor leszünk már egyszer úgy, hogy minden játékos ott van az adott meccsen? Oláh Flóri, Oláh Tibi és Baranyi beteg, Könnyű, “Sumi”, illetve a két Somoskői sérült. A harmadik éve vagyok a klubnál, de egy kezemen meg tudnám számolni, ez idő alatt hányszor hiányoztam!

Szendehely FC-Bánk SE 3-4 (1-1)

Dunakeszi, műfüves pálya.

Szendehely FC: Kőhegyi – Bodonyi, Parrag, Porvay, Merő – Budai, Debreczeni, Balogh, Horváth L. – Hayer, Hugyecz. Csereként léptek pályára: Boér, Bonafert, Tiszttartó, Márkus, Genzelman, Mák. Vezetőedző: Surin András.

Bánk SE: Peredi – Laczkó, Földvári, Ordasi, Szekeres – Oravecz, Lőrincz, Szabó G., Ladányi – Pásztor, Rohácsi. Csereként léptek pályára: Dudás, Molnár, Somogyi, Gráf, Petró, Bajusz. Vezetőedző: Kovács Imre

Gól: Hayer, Budai, Tiszttartó, ill. Pásztor, Petró, Rohácsi, Somogyi

Surin András: – Kicsit álmosan kezdtünk, beletelt jó tizenöt percbe, mire a védekezésünket rendeztük. Ezután kiegyenlítettebb lett a meccs és egy-egyes állással érkeztünk a félidőhöz. Mindenki beállt a szünetben, aki csereként ott volt. Ez meglátszott, mert lassabbak voltunk hátul és a középpályán egyaránt. Ennek ellenére sikerült megszereznünk a vezetést és volt több veszélyes kontránk, amiből gólokat szerezhettünk volna. Ez nem sikerült, ellenben tíz perc alatt beszedtünk hármat. Egy szabadrúgásból szépítettünk, de többre már nem volt időnk, erőnk. Számomra az eredmény másodlagos volt. Kipróbáltunk egy-két játékost új poszton. Köszönjük a bánkiaknak a részvételt és a sportszerű játékot. Folytatjuk a munkát, és hétvégén azon leszünk, hogy gyarapítsuk a pontjaink számát a bajnokságban.

Dudás Gábor (megbízott játékos-edző): – Imre egyéb elfoglaltsága miatt, de vele mindent egyeztetve, ma én irányíthattam a csapatot. Próbáltam élni a lehetőséggel, szerencsére győztes edzőmeccsel debütáltam, egy sportszerű csapat ellen. A gyakorláson kívül ezek a mérkőzések nem csak az újbóli formába hozásra jók, hanem arra is, hogy kiderüljön: kire lehet hosszú távon számítani. Örvendetes volt a nagyobb létszám, amely remélhetőleg majd versenyhelyzetet is teremt. Egykori csapattársunknak, Surin Andrásnak és csapatának sikeres tavaszi hadjáratot kívánunk!

Unicum FC Mohora-Szügy SE 3-1 (1-1)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya.

Unicum FC Mohora: Földi – Bera, Káposzta, Széles B., Mezei – Pistyúr, Lavkó, Bartal, Hugyecz – Széles G., Gyiró. Csereként léptek pályára: Zedlacsek, Hajdu, Katulin, Baranyi T. Vezetőedző: Mátyás Zsolt.

Szügy SE: Tresó – Szilágyi, Gaál, Földvári, Tövis – Hugyecz, Sági, Saár, Jónás M. – Hodászi, Kovács A. Csereként léptek pályára: Kakuja, Cseman, Kavas, Koplányi. Játékos-edző: Koplányi Örs.

Gól: Széles B., Gyiró, Sági (öngól), ill. Cseman

Mátyás Zsolt: – Ezen a mérkőzésen nem voltunk csúcsformában, minden csapatrészben adódtak hibák, ami nem túl biztató a főpróbán. De remélem, minél előbb utolérjük magunkat, és hozzuk az őszi legjobb formánkat. Erre már a hétvégén nagy szükségünk lenne, hisz Berkenyén játszunk bajnokit.

Koplányi Örs: – Most és az előző mérkőzésen sem volt gond az erőnkkel. Az elmúlt meccsen százszázalékos egyéni hibák miatt kaptuk a gólokat, de javulunk, most már csak ötven százalékban. De ez a jó, hogy ez most jön ki, a hátralévő edzőmérkőzéseken elhagyjuk ezeket a hibákat, tavasszal pedig visszatérünk a fegyelmezett játékunkhoz. Remélem, a csatárjaim is megtalálják a góllövőcipőket addigra! Bízom benne, egyszer majd az egész keret rendelkezésemre áll, és kétszer egymást követően ugyanazt a csapatot tudom felküldeni a pályára! “Ne álmodjál Öcsi!” Köszönjük Mátyás Zsoltinak a lehetőséget!

Silver Tüzép-Karancsberény-Varsány SE 10-1 (3-0)

Silver Tüzép-Karancsberény: Egyed – Pál M., Tóth J., Szőke Sz., Susán – Fehér, Bolyós, Szőke L.(Kanyó), Szilágyi – Mezei, Máté B. Vezetőedző: Fodor Zsolt.

Varsány SE: Baráth – Puszta, Takács R., Rigó R., Rigó B. – Kilczin, Hegedűs, Fábián R., Mócsány – Havasi, Takács G. Csereként léptek pályára: Mlinkó, Unyi. Játékos-edző: Fábián Róbert.

Gól: Szőke Sz. (3), Bolyós (3), Fehér (2), Mezei (2), ill. Unyi

Fodor Zsolt: – Kulturált csapat ellen tudtunk játszani. Jó lehetőség volt a gyakorlásra. Szoktuk a pályát, a nehéz talajt. Csináltunk jó dolgokat. Szép támadásokat vezettünk, remek gólokat rúgtunk. Az előrefelé játék elég jól működött, a védekezésben viszont még mindig sok hibát vétünk.

Fábián Róbert: – A mérkőzésre rengeteg hiányzóval érkeztünk, amit az ifistáink helyettesítettek, ezért köszönöm nekik a lelkes játékukat! A két csapat között nincs ilyen különbség! Ami tény, hogy jobbak voltak, amihez gratulálok és a bajnokságban sok sikert kívánok nekik!

Szent Imre DSE-Rimóc SE 1-9 (0-2)

Rimóc SE: Janusek – Seres, Gáspár, Zs. Benécs, Ódor – Rácz I., Laczkó – Králik – Oláh J., Bilák, Gábor B. Játékos-edző: Benécs Balázs.

Gól: Laczkó (3), Králik (2), Rácz I. (2), Gábor B., Oláh J.

Benécs Balázs: – Az első félidőben még akadozott a játékunk, tompán fociztunk. Pontatlanok voltunk és a helyzeteink nagy részét elhibáztuk. A második játékrészben magasabb fokozatba kapcsoltunk és a helyzetkihasználásunk is javult.

Bátonyterenyei TC-Mátramindszent SE 4-0 (2-0)

Bátonyterenyei TC: Zsignár – Hadusovszki, Kiss Bence, Ivánfy, Kiss Balázs – Nagy N. (Farkas), Mátrai, Benus (Nyerges), Pozsár – Zámbó, Bakos. Vezetőedző: Forgó Péter.

Mátramindszent SE: Peleskei (Mészáros) – Kun, Kovács Gy., Mészáros G., Orosz – Nánási, Zsákai, Szekula, Szűcs (Kaposvári) – Budai L., Berki A. (Dancsok). Játékos-edző: Dancsok Roland.

Gól: Pozsár, Zámbó, Ivánfy, Farkas

Forgó Péter: – A felkészülésünket jól szolgálta ez az edzőmeccs. Köszönjük mátramindszenti barátainknak, hogy eljöttek hozzánk és segítették a felkészülésünket. A mérkőzésen láttam viszonylag szép dolgokat is, de van még azért pár dolog, amin szeretnénk javítani a tavaszi rajtig.

Dancsok Roland: – Ha jobban értékesítjük a helyzeteinket, szorosabb is lehetett volna, de ha az ellenfél jobban összpontosít a tizenhatosnál, nagyobb arányú győzelmet is arathattak volna! Hozzáteszem, köszönjük a hiba nélküli játékvezetést Forgó Péternek, jó páran megirigyelhetnék őt! Gratulálok és sok sikert kívánok a Bátonyterenyének a bajnokságban!

Next Post

Elkészült a Megyei Kupa első fordulójának párosítása

Március 1-én veszi kezdetét a 2020-as kiírás. Nemrégiben elkészült az első forduló párosítása a 2020-as Megyei Kupában. Ebben az évben tizennyolc gárda nevezett a sorozatba. A nyitókörben március 1-jén hat párbajban küzdenek majd meg egymással a résztvevők továbbjutásért. Megyei Kupa, 1. forduló, 2020. március 1. (vasárnap), 14.30: Nézsa SE-Bercel KSK […]
error: Content is protected !!