Megharcolt a pontokért a Pásztó

Gabi

Hiába bizonyult méltó ellenfélnek a Szécsény, végül a nyolc meccs óta veretlen házigazdák örülhettek.

Az előző hétvégén a Szécsényt fogadta a jó formában lévő Pásztó a megye egyes mezőny tizenegyedik fordulójában. A hazaiak vághattak neki esélyesként a meccsnek, a másik oldal nem volt jó passzban a kezdősípszó előtt.

Nem meglepő módon Nagy Tamás legénysége lépett fel támadólag, majd elrontott lehetőségek után az első félidő derekán Tóth Olivér segítette lépésfórhoz övéit. Ezt követően akár le is zárhatta volna a mérkőzést az előnybe kerülő brigád, ez viszont elmaradt, amit a látogatók köszöntek szépen és Laczkó Lénárd révén a szünetet megelőzően egyenlítettek.

A második etapban változatos csörtét láthattak a nézők. Már nem fociztak fölényben a házigazdák, felvették a kesztyűt a vendégek. Ettől függetlenül ismét megszerezték a vezetést a pásztóiak, Molnár Máté vette be a kaput a találkozó kétharmadánál. Bár még volt hátra bő fél óra, már nem változott az eredmény. Akadtak helyzeteik a szécsényieknek is, amiket azonban elrontottak, így nyolc fellépés óta veretlen riválisuk kettő-egyes győzelmet aratott.

Megyei I. osztály, 11. forduló:

Pásztó SK-Szécsény VSE 2-1 (1-1)

Pásztó, Hajós Alfréd utcai sportcentrum, 250 néző. Vezette: Kalmár P. (Kovács M.)

Pásztó SK: Krajecz – Molnár B., Almási, Kelemen D., Békési (Pócza, 30.)(Csépe I., 67.) – Molnár E., Molnár M. – Tóth O., Lengyel, Csépe R. – Kovács P. Vezetőedző: Nagy Tamás.

Szécsény VSE: Csampa – Velki, Farkas (Szokács, 75.), Pityi, Molnár – Adorján Z. (Rónai, 67.), Szekeres (Gombár, 67.), Fábián, Horváth Cs. – Kovács S., Laczkó (Lőrik, 52.). Vezetőedző: Kelecsényi Gábor.

Sárga lap: Almási Lengyel, Kovács P., Molnár B., ill. Gombár

Gól: Tóth O. (23.), Molnár M. (58.), ill. Laczkó (41.)

Jók: Molnár M., Lengyel, ill. az egész csapat

Nagy Tamás: Jól kezdtük újra a mérkőzést, gyorsan vezetést szereztünk, majd sorra hagytuk ki a helyzeteket, és ahogy lenni szokott, a Szécsény a szünet előtt egalizált. Fordulás után nagyobbnál-nagyobb helyzetek voltak mindkét kapu előtt, amint az eredmény mutatja, mi jöttünk ki belőle jobban. Tovább tart a pozitív sorozatunk, úgy, hogy sok mindenben javulnunk kell, de fogunk is a rangadókra. Bízunk benne, hogy szurkolóink Palotáson is támogatni fognak, és a végén újra együtt örülhetünk. Meg kell említenem, hogy a játékvezetés ma is megsüvegelendő volt, újra csak azt fújta a hölgy, amit látott, pártatlanul.

Kelecsényi Gábor: – Szépen fejlődő sporttelep, jó hangulat, jó játékvezetés, nagyon jó iramú, sportszerű meccs. Ez az, amit láthatott a közönség, és amiről szól az amatőr foci. Két különböző stílusú csapat, a hazaiak labdabirtoklással, mi pedig a gyors kontrákból veszélyeztettünk. Nem szoktam ilyet mondani, de egy döntetlenre rászolgáltunk, hiszen megint két “könnyű” gólt adtunk az ellenfélnek. A pásztói csapatnak és sportbarátoknak további sok sikert kívánok.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Újra győzni tudott a Héhalom

A Szendehellyel bántak el a három vesztes meccs után ismét diadalmaskodó hazaiak. A múlt hétvégén a Szendehellyel csapott össze saját pályáján a Héhalom. Háromesélyes párbajra volt kilátás, nyílt kérdésekkel indíthatták a megye egyes bajnokság tizenegyedik körében esedékes csörtét a résztvevők. A kezdősípszót követően jó darabig nem mentek egymással semmire a […]
error: Content is protected !!