Februárban folytatódhat a megye egy

Gabi

2021. március 31-ig pótolhatják be a korábban elhalasztott mérkőzéseket a csapatok.

Még tavaly novemberben fejeződött be az őszi szezon a megye egyes mezőnyben. Pénteken pedig az is hivatalosan eldőlt, hogy mikor folytatódhat majd a bajnokság. Nos, februárban fog útjára indulni a labda. Az biztos, hogy a tizenharmadik kört az említett hónap hétvégéjén fogják majd tető alá hozni, ezt követően pedig egymás után jönnek az újabbnál-újabb körök, egészen május 29-ig.

Fontos információ, hogy van öt darab, korábban elhalasztott mérkőzés, amit 2020. március 31-ig kötelező lejátszani, amennyiben pontokat látnának ezektől a meccsektől a résztvevők. Itt a Mátraterenye-Rimóc, a Diósjenő-Szécsény, a Palotás-Diósjenő, a Diósjenő-Mohora, illetve a Karancslapujtő -Érsekvadkert csörtékről van szó.

13. forduló:

2021. február 27. (szombat), 14.30:

Pásztó SK-Berkenye SE

Héhalom SE-Szécsény VSE

Palotás SE-Szendehely FC

2021. február 28. (vasárnap), 11.00:

Építők KC-Karancslapujtő KSE

2021. február 28. (vasárnap), 14.30:

Érsekvadkert SE-Mohora SE

Rimóc SE-Diósjenő SE

Már lejátszották: Nőtincs SE-Mátraterenye SE 1-2

Next Post

Márciusban kerülhet sor a tavaszi szezon első körére a megye kettőben

Február végén egy korábban elhalasztott mérkőzéssel startolhat el a bajnokság folytatása. Az előző év novemberében bonyolították le az eddigi utolsó meccseket a megye kettőben. Mostanra kiderült, hogy mikor folytatódhat majd a 2020/2021-es szezon. Március első hétvégéjén vívhatnak ismét pontokért a gárdák. Kivételt képez a korábban elhalasztott Karancsberény-Tar mérkőzés, amit már […]
error: Content is protected !!