,,Ha egy ajtó bezáródik, akkor egy másik kinyílik”

Gabi

Romhányi Tamás megtiszteltetésnek érzi, hogy átvehette a Karancslapujtő KSE irányítását.

Egy ideje már nyilvánosságra került, hogy Romhányi Tamás a Mátraterenyétől az egyaránt megye egyes Karancslapujtő KSE-hez tette át székhelyét, a jövőben már utóbbi csapatot fogja segíteni játékos-edzőként. Klubváltása kapcsán kérdeztük a szakvezetőt.

– Milyen gondolatokkal búcsúzott Mátraterenyéről?

– Felemás gondolatok kavarognak bennem a távozásom miatt – kezdte Romhányi Tamás. Nagyon szerettem az MTSE-nél dolgozni. Remek embereket ismertem meg az ottlétem alatt. A játékosokkal, a vezetőkkel és a szurkolókkal is jó volt a kapcsolatom. Úgy érzem, az eredmények sem maradtak el, és amit kitűznünk magunk, illetve a csapat elé, azt sikerült is teljesítenünk. Hálás vagyok azoknak, akik másfél évvel ezelőtt rám gondoltak. A sors úgy hozta, hogy távoznom kell, amit sajnálok, de az élet nem áll meg. Sok sikert kívánok a továbbiakban a csapatnak és Bujtár Tominak. Serfőző Péter elnök urat pedig csókoltatom. Pályafutásom alatt még soha nem találkoztam vele hasonló vezetővel, akinek a foci, a játékosok és a gyerekek iránti szeretete határtalan. Nélküle aligha értünk volna el ilyen eredményeket.

– Hogy fogadta a gyorsan érkező karancslapujtői lehetőséget?

– Azt szokták mondani, ha egy ajtó bezáródik, akkor egy másik kinyílik. Ez most is így van. Kimondottan örültem a ‘lapujtői felkérésnek, egyben Tóth Szilárd hívásának. Nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy rám esett a választás. Ebben a faluban nőttem fel, itt szerettem meg a labdarúgást, és itt kezdtem el kergetni a labdát. Szeretek a Karancs-lábán élni, és a helyi emberekkel is kiváló a kapcsolatom. Most lesz két éve, hogy a legjobb barátomat elveszítettem, aki a helyi csapat főszurkolója volt. “Pocakos” most nagyon boldog lenne. Kár, hogy nem együtt tudunk most ennek örülni. Már csak miatta is meg fogok tenni mindent és a legjobb tudásom szerint végzem majd a munkámat, hogy KSE a lehető legjobban szerepeljen. Kiváló edzők dolgoztak előttem. Sipkó mester és “Bacso” is letette itt a névjegyét. Mindkettőjüket nagyon becsülöm és szeretem.

– Meglátása szerint a megyei focistákra mennyire lehet rossz hatással a kényszerszünet?

– A most kialakult helyzet minden sportolót megvisel, legyen az profi vagy amatőr. A megyei labdarúgásra is rányomja a bélyegét a hosszú kényszerpihenő és vírus okozta gazdasági válság. Remélhetőleg, ha elindulnak az edzések és a mérkőzések, akkor gyorsan visszaáll minden a régi kerékvágásba és újra élvezhetjük a szurkolókkal a kedvenc játékunkat.

– Egy augusztusi idénystartot feltételezve mikor vághatnak majd neki a felkészülésnek?

– Általában hat-hét hetet szoktam az alapozásra fordítani, de a jelenlegi helyzetben picit előbb kezdünk, mert nem szeretném, ha a játékosok hónapokat hagynának ki. Úgy fogom kialakítani a következő időszakot, hogy a játékosok mozgás igénye is ki legyen elégítve, de ne is unják meg a focit, mire a rajthoz érünk.

Next Post

Cereden heti egyszer szeretnének összejönni a közeljövőben

Oláh Teofilnak a mérkőzések mellett a lefújások utáni beszélgetések hiányoznak a leginkább. Mint ismert, az MLSZ hivatalosan lezárta a korábban felfüggesztésre kerülő amatőr bajnokságokat. A döntés apropóján az előttük álló napokban megszólaltjuk majd a megye egyes gárdák edzőit. A szakembereknél arra voltunk kíváncsiak, mi a véleményük a határozat kapcsán, terveznek-e […]
error: Content is protected !!