Győztes edzőmérkőzéssel folytatta a felkészülést a Mátraterenye

Gabi

Szlovák ellenfelet intézett el a megye egyes csapat.

Szombaton nemzetközi barátságos mérkőzésen lépett pályára a megye egyes Mátraterenye, Bujtár Tamás legénysége az MTSE rutinos játékosának, Novota Zoltánnak korábbi csapatát, a szlovák hatodik vonalbeli Hetényt fogadta. A gyakorló meccsen a papírformának megfelelő sikerre tettek szert a házigazdák, bár a mintegy kétszáz kilométerről érkező látogatók is mindent megtettek, a nógrádi társulat hat-kettes arányban múlta felül a lelkesen küzdő vendégeket.

Felkészülési mérkőzés:

Mátraterenye SE-FK Chotín (Hetény) 6-2 (3-1)

Mátraterenye SE: Oláh Tibor (Rengő) – Oláh Teofil, Babka, Novota, Földi – Horváth Sz. (Stark), Pozsár (Sipkó Bálint), Bujtár, Bozó – Sipkó Bence (Bartha), Znamecz. Játékos-edző: Bujtár Tamás.

Gól: Bartha (2), Znamecz, Sipkó Bence, Novota, Bujtár

Bujtár Tamás: – Köszönjük szépen az FK Hetény csapatának, hogy eljöttek hozzánk és sikerült összehozni ezt a mai mérkőzést. Dicséret illeti a fiúkat, fegyelmezetten, szemre is tetszetősen játszottunk, és szépségdíjas gólokat szereztünk egy igen kemény és jól futballozó csapat ellen. A meccs után egy közös ebéd várta a csapatokat, amit köszönünk szépen az elnök úrnak, Serfőző Péternek! Sok sikert kívánunk a szlovák sportbarátainknak a bajnokságban.

Tóth Veronika mérkőzésfotói:

Next Post

Edzőmérkőzésen nyert Diósjenőn a Berkenye

A gól nélküli első félidő után a második játékrészben bizonyultak jobbnak a vendégek. Szombaton előkészületi találkozón nézett egymással farkasszemet két megye egyes csapat, a Diósjenő a Berkenyét fogadta. Az edzőmérkőzés első félidejében még érintetlenek maradtak a hálók, a szünet után viszont már jobbnak bizonyultak a vendégek, akik végül három-egyre nyertek. […]
error: Content is protected !!