Győzelemmel indította edzőmérkőzései sorát a Szendehely

Gabi

Gólokban gazdag meccsel tért vissza a budapesti ellenfelet felülmúló régi-új csapata kispadjára Dénes György.

Múlt vasárnap teljesítette első nyári gyakorló mérkőzését az immáron Dénes György által vezetett Szendehely, a nyár folyamán frissen megalakuló FC Budapestet fogadta a következő idényben is a megye egyben versenyző brigád. Gólokban hemzsegő előkészületi találkozón voltak érdekeltek a felek, aminek a lefújásakor a házigazdák hét-hármas sikerre tettek szert, így edzőjük győzelemmel tért vissza régi-új kispadjára.

Felkészülési mérkőzés:

Szendehely FC-FC Budapest 7-3 (4-1)

Szendehely FC: Mák – Budai, Földvári Sz., Bodonyi, Kovács B. – Balogh, Ligetfalvi, Földvári D., Bonafert – Tajthy, Varga B. Csereként léptek pályára: Bajusz, Juhász, Horváth M., Adorján, Rényi, Tiszttartó. Vezetőedző: Dénes György.

Gól: Ligetfalvi (2), Tajthy (2), Balogh, Tiszttartó, Varga B.

Dénes György: – Első mérkőzésnek tökéletes ellenfél volt. Fiatalok a vendégek, technikásak, rengeteg futással. Nálunk jó páran nem jöttek el, de akik jelen voltak, kiadtak magukból mindent. Az edzések és a meccs után kezd körvonalazódni, hogy kire milyen szinten lehet számítani.

Next Post

Elkészült az NB III következő idényének csoportbeosztása

Mindkét nógrádi csapat a Keleti-régió bajnokságába kapott besorolást. Hosszas várakozás után hétfőn este ismertette az MLSZ a 2020/2021-es NB III-as szezon csoportbeosztásait. Mint az alábbiakban látható, a két nógrádi csapat a várakozásoknak megfelelően a Keleti-régió pontvadászatába kapott besorolást. Húsz gárdát vonultat fel mind a három divízió pontvadászata, az öt utolsó […]
error: Content is protected !!