Gyakorló mérkőzésén tréfálta meg a Nőtincs a Berkenyét

Gabi

Nagy csatában gyűrték le a hazaiakat az előző szezont még a megye kettőben töltő vendégek.

Pénteken gyakorló meccsen mérte össze tudását a Berkenye és a megye egyes mezőnyhöz hamarosan csatlakozó Nőtincs. Attól függetlenül, hogy csupán edzőmérkőzésről volt szó, mindkét csapat odatette magát, férfias küzdelem jellemezte a párbajt. A kiegyenlített szomszédvári találkozón végül a már a szünetre is előnnyel vonuló vendégek nyertek, akik három-kettes arányban gyűrték le a házigazdákat.

Felkészülési mérkőzés:

Berkenye SE-Nőtincs SE 2-3 (1-2)

Berkenye SE: Debre – Schlenk (Földvári), Bábik (Porvay), Keresztes, Szandai – Balázs M. (Hesz), Kántor, Mátyás P. – Greff (Bogdán), Fábri (Rottek), Bódis. Vezetőedző: Mohácsi László.

Nőtincs SE: Árva (Rácz M.) – Dancsó V., Hajdú, Kovács K., Matyóka (Gyuricza G.) – Keresztes (Petrik), Nagy B., Makkai – Szunter, Hugyecz, Nógrádi. Vezetőedző: Nyikos József.

Gól: Fábri, Mátyás P., ill. Szunter, Hajdú, Hugyecz

Mohácsi László: – Enerváltan, fásultan játszott ma a csapat, a hozzáállás sem volt teljesen megfelelő, így a szervezetten, lelkesen focizó vendégek gyorsan visszarántottak minket a néha oly keserű valóságba. Remélem, a Nőtincs csapatát minél előbb hivatalosan is köszönthetjük majd a megye egyes küzdelemsorozatban.

Nyikos József: – Nagy melegben, egy kifejezetten hajtós meccs volt. Erős, jó csapattal játszottunk, mindkét oldalon voltak hiányzók. Jó felmérő volt ez a mérkőzés, ami elérte a célját. Láttam olyan dolgokat a csapatomtól, amit szerettem volna, és ugyan voltak hibák is, ezek a találkozók pont azért vannak, hogy ezeket lássuk.

Next Post

Nevezzen a megye első pénzdíjas kispályás tornájára

Június 27-én Salgótarjánban kerül majd sor a weboldalunk szervezésében tető alá hozandó eseményre.
error: Content is protected !!