Gyakorló mérkőzésen vette be Karancsberényt az Építők KC

Gabi

Magabiztos játékkal győztek a megye egybe frissen feljutó vendégek.

Vasárnap edzőmeccsen nézett egymással farkasszemet a megye kettőbe visszalépő Karancsberény, illetve az említett osztályból éppen feljutó Építők KC. A gyakorló mérkőzésen egy félidő alatt lezárták az érdemi kérdéseket a vendégek, ugyan az immáron Smelkó Károly által vezetett házigazdák kellőképpen iparkodtak a szünet után, már csak kozmetikázni tudtak az eredményen, így a salgótarjániak hat-hármas sikerre tettek szert.

Felkészülési mérkőzés:

Silver Tüzép-Karancsberény-Építők KC 3-6 (0-3)

Silver Tüzép-Karancsberény: Henglár – Pál B., Szlatincsán, Zsosa, Létrai – Fodor Zs., Fodor M. – Szőke L., Szőke Sz., Ispán – Bolyós. Csereként léptek pályára: Klimasz, Fodor D., Földi, Máté B., Kanyó, Vilk, Fehér. Vezetőedző: Smelkó Károly.

Építők KC: Ihracska (Barkó) – Bocsó (Rácz B.), Klajban, Percze, Baranyi – Palotai (Oláh R.), Hranek, Kovács E., Novák, Oroszi (Oláh F.) -Nagy Zs. (Oláh T.). Játékos-edző: Berki Krisztián.

Gól: Fodor Zs., Ispán, Máté B., ill. Nagy Zs. (2), Oláh T. (2), Hranek, Baranyi

Smelkó Károly: – A jó erőkből álló vendégek már az elejétől kezdve jobban fociztak, nekünk csak epizódszerep jutott. Kb. ennyi volt az első félidő. A szünet után már jobban futballoztunk, voltak biztató jelek, összességében azonban a jobb csapat nyert. Sajnos ezen a meccsen három emberünk is sérülést szenvedett. Pál Béninek és Szőke Szabinak a térde sérült meg, Fehérnek pedig lágyékhúzódása lett. Remélem, nem súlyosak a sérülések, mert ez a három ember nagyon érzékenyen érint minket. Mielőbbi felépülést kívánok nekik. A vendégeknek gratulálok. Mi pedig megpróbálunk felkészülni a szezonra!

Berki Krisztián: – Először is, köszönöm a Karancsberénynek, hogy tudott fogadni minket. A mérkőzésről annyit, az első félidő játéka biztató volt, rendre felbontottuk a hazaiak védelmét és szereztük a gólokat. Viszont nem egy félidőből áll egy meccs. Dolgozunk tovább, és remélhetőleg ki tudjuk küszöbölni azokat a hibákat, amik még vannak.

Next Post

Csúnya elpáholta megye hármas ellenfelét a Szécsény

Tíz gólig jutva győztek a két osztálynyi különbséget kihasználó házigazdák. Múlt vasárnap újabb edzőmérkőzésen esett túl a megye egyes Szécsény, Kelecsényi Gábor legénysége a nógrádi focihoz a közelmúltban ismét csatlakozó, a következő idényben a legalacsonyabb vonalban szereplő karancssági brigádot fogadta. Nem meglepő módon, a gyakorló meccsen teljes mértékben beigazolódott a […]
error: Content is protected !!