Gyakorló meccsen nyert az Építők KC-nél a Mihálygerge

Gabi

Oláh Béla csapata szép győzelmet aratott a megye egy friss feljutójánál.

Vasárnap edzőmérkőzésen találkozott a megye egyes mezőnyhöz frissen csatlakozó Építők KC és a következő idényben egy osztállyal lejjebb versenyző Mihálygerge. A felkészülési meccs végül meglepetéssel fejeződött be, a már a szünetre is előnnyel vonuló vendégek borsot törtek a házigazdák orrai alá.

Felkészülési mérkőzés:

Építők KC-Mihálygerge SE 1-3 (0-2)

Építők KC: Egyed (Percze) – Oláh F. (Rácz B.), Molnár (Hranek), Szabó J., Ferkó (Bocsó) – Oláh Z. (Klajban), Oláh Teofil (Palotai), Novák (Hatala), Baranyi (Oláh R.) – Oroszi, Nagy Zs. (Oláh Tibor). Játékos-edző: Berki Krisztián.

Mihálygerge SE: Racs – Nyerges, Zsély L., Jeney, Rácz G. – Kosztrihán, Kotroczó, Farkas, Zsosa, Csikós – Kovács B. Csereként léptek pályára: Gordos, Torák, Szőke L., Szőke Sz. Vezetőedző: Oláh Béla.

Gól: Oláh Tibor, ill. Jeney, Kovács B., Szőke Sz.

Berki Krisztián: – Felkészülésünk első mérkőzése volt a mai, amiből eredményességben nem jól jöttünk ki. Többet birtokoltuk a labdát, de ezt a játékot gólra játsszák, amiből az ellenfelünk hármat, mi egyet szereztünk. Támadásban és védekezésbe is voltak hiányosságaink, amiket ki kell javítanunk! A felkészülésünk első három hete inkább a fizikai felkészülésről fog szólni, és persze közben javítani a hiányosságainkon. Dolgozunk tovább, idővel beérik a beletett munka. Gratulálok a Mihálygergének, és sok sikert kívánok barátaimnak, “Szürinek” és Oláh Bélának! Megjegyzem, ennek a párosnak köszönhetően ez a ‘Gerge nem a tavalyi ‘Gerge!

Oláh Béla: – Ebből a mérkőzésből sem vonunk le több tanulságot, mint a vesztes meccsekből. Az biztos, hogy ez másabb találkozó volt, mint Bátonyterenyén. Szerintem lehet látni, hogy Kisbali barátommal mindent megteszünk. Voltak kapusproblémáink, amit próbáltunk megoldani, ami szerintem sikerült. Lesznek még érkezők, azon vagyunk, hogy tovább erősítsük a csapatot. Remélem, egy ütőképes gárdával fogunk nekivágni a bajnokságnak, amit már valahol kicsit ez a mérkőzés is igazolni kezdett.

Next Post

Alaposan kitömte a Bernecét a Szécsény

Tizenkét gólt szerezve nyert idegenben az első nyári edzőmérkőzését jegyző megye egyes csapat. Múlt hétvégén lejátszotta első nyári előkészületi találkozóját a Szécsény, Kelecsényi Gábor társulata a nógrádi futball vérkeringéséhez ismét csatlakozó Bernecebaráti-Kemence együtteséhez volt hivatalos. A vendégek végül pardont nem ismerve diadalmaskodtak, nem kevesebb, mint tizenkét gólt elérve hagyták alaposan […]
error: Content is protected !!