Megye egyes gólkirályt igazolt a Mátraterenye

Gabi

Kovács Erik az Építőktől tette át székhelyét újdonsült csapatához.

Szépen-lassan lepereg a téli átigazolási időszak. A közeljövőben külön ismertetünk érdekesebbnek mondható klubváltásokat. Mint például mostani anyagunkban. Immáron hivatalossá vált, hogy Mátraterenyén folytatja pályafutását a legutóbb az Építők KC-t erősítő Kovács Erik. A huszonhat esztendős csatár korábban jó ideig egykori együttesét, a Ceredet erősítette, a 2013/2014-es idényben gólkirály is tudott lenni a megyei első osztályban.

Egyébként az aktuális kiírásban a hálót négy ízben megrezgető támadó szezonról-szezonra meglövi a maga találatait, a mögöttünk hagyott hét és fél esztendő során nem kevesebb, mint százhuszonöt alkalommal vette be a kaput az említett osztályban. Újdonsült társulatánál is elkélnek majd a minél eredményesebb befejezések, tavasszal az MTSE-t segítheti majd minél előkelőbb pozíció megszerzéséhez a pontvadászatban.

Next Post

Újra pályán volt az SBTC

A Diósgyőr tartalékcsapatánál tudták le soros edzőmeccsüket a salgótarjániak. Felkészülési mérkőzés, szombat: Diósgyőri VTK II-Salgótarjáni BTC 2-1 (2-1)
error: Content is protected !!