Gól nélkül zárt a Mohora és a Szécsény

Gabi

Nem jutottak egymással dűlőre a csapatok, érintetlenek maradtak a hálók.

Múlt szombaton Mohorán volt jelenése a Szécsénynek a megye egyben. A házigazdák tűntek valamelyest esélyesebbnek a tizenhetedik fordulóban lejátszott mérkőzés előtt, de nem mehettek biztosra a tavasszal már nem egyszer bravúros eredményt elérő másik oldallal szemben.

Végül kisebb meglepetésre gól nélkül pergett le az ütközet. Az első félidőben inkább a vendégek voltak aktívabbak, ez viszont helyzetekben nem mutatkozott meg, csak labdabirtoklásban. A második játékrészben szinte felbillent a pálya, hiába kerültek azonban fölénybe a hazaiak és alakítottak ki helyzeteket, mindent képesek voltak kihagyni.

A szünet után látottak alapján közelebb álltak a győzelemhez a mohoraiak, nem találtak viszont fogást a masszívan védekező látogatókon, így bármennyire is szerette volna, nem tudta feltörni ellenfelét Mátyás Zsolt csapata, érintetlenek maradtak a hálók, elcsíptek egy pontot idegenből a szécsényiek.

START HIBO Megyei I. osztály, 17. forduló:

Mohora SE-Szécsény VSE 0-0

Mohora, zárt kapuk mögött. Vezette: Kis Zs. (Kalmár P., Béres K.)

Mohora SE: Földi – Benécs, Széles B., Baranyi T., Lavkó – Pistyúr (Hugyecz, 61.), Rácz D. (Rados, 67.), Káposzta, Bartal – Széles G. (Szedlacsek, 17.), Gál. Vezetőedző: Mátyás Zsolt.

Szécsény VSE: Csampa – Velki, Pityi, Csuka, Csizmadia (Komár, 84.) – Szekeres (Gyenes, 46.)(Langa, 84.), Bene, Molnár – Kovács S., Horváth Cs., Lőrik. Vezetőedző: Kelecsényi Gábor

Sárga lap: Pistyúr, ill. Molnár, Horváth Cs.

Jók: Baranyi T., Széles B., Benécs, Rácz D., ill. az egész csapat

Mátyás Zsolt: – Egy olyan mérkőzés volt, ahol ha reggelig játszunk, akkor sem tudtunk volna betalálni. A vendégek két alkalommal is a gólvonalról mentettek, két méterről melléfejeltünk óriási ziccerben, és több alkalommal a szécsényi kapus hárított. Mégis azt mondom, hogy nem játszottunk jól, nagyon nyögvenyelősre sikeredett a mai játékunk, és ez rányomta bélyegét a helyzetkihasználásunkra. Nagyon bosszantó a két pont elvesztése, mivel a vendégek gyakorlatilag helyzet nélkül, egy kapura lövéssel vittek el egy pontot.

Kelecsényi Gábor: – Az első félidőben fölényben és nagyon jól játszottunk. A másodikban sajnos nem tudtuk ezt folytatni, elfáradtunk, a hazaiak folyamatos nyomás alatt tartottak, amit most nagyszerű védekezésünknek köszönhetően gól nélkül megúsztunk. Jó iramú mérkőzésen, igazságos a pontosztozkodás, további sok sikert a házigazdáknak.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Fontos pontokat gyűjtött a Berkenye

Héhalomban húzta be soros fellépését Mohácsi László csapata. Az előző hétvége szombatján Héhalomban tette tiszteletét a veretlen mérleggel éllovas Berkenye. Ugyan a vendégek vághattak neki esélyesként a tizenhetedik körben esedékes mérkőzésnek, benne volt a pakliban, hogy rágós falatnak bizonyulhat ellenfelük. A listavezető nagy helyzetével indult a csörte, Darabont viszont magabiztosan […]
error: Content is protected !!