Gálázott a Pásztó

Gabi

Tíz gólig meg sem állt a Rimóccal elbánó csapat, Csépe Richárd egymaga ötször talált be.

Szombaton a Rimócot fogadta a Pásztó a megye egyben. Egyértelmű esélyesként várhatták a kezdősípszót a házigazdák az említett bajnokság hatodik körében, nem volt benne a levegőben, hogy éppen most lesznek képesek megszakítani nyeretlenségi szériájukat a látogatók.

Húsz percig tudták feltartóztatni elszánt riválisukat a vendégek, majd gyorsan kaptak még egyet. Éppen a szünet előtt harmadszorra is beköszöntek a hazaiak, így a szünetre is úgy mehettek, eldöntötték az érdemi kérdéseket.

A második felvonásban aztán igazi gálát mutatott be Nagy Tamás legénysége az idő előrehaladtával egyre kevesebb ellenállást kifejtő rimóciakkal szemben, aminek az lett a tíz-egyes diadal lett a vége. Ilyen arányban is megérdemelten nyertek a termelékeny napot kifogó, önbizalomnövelő diadalt arató pásztóiak. Külön kiemelendő Csépe Richárd teljesítménye, aki egymaga öt alkalommal vette be a kaput.

Megyei I. osztály, 6. forduló:

Pásztó SK-Rimóc SE 10-1 (3-0)

Pásztó, Hajós Alfréd utcai sportcentrum, 300 néző. Vezette: Csillik L. (Kiss D., Homoki G.)

Pásztó SK: Krajecz (Nagy M., 60.) – Csépe P., Almási, Lipták, Békési (Molnár B., 16.)(Csépe M., 50.) – Kovács P. (Molnár E., 70.), Kelemen D. – Tóth O., Csépe I. (Pócza, 60.), Lengyel – Csépe R. Vezetőedző: Nagy Tamás.

Rimóc SE: Csábi – Seres, Oláh B., Ódor, Bablena – Bangó Re., Rácz I., Laczkó M., Bangó N. – Balázs L., Rácz A. Vezetőedző: Vincze Benjámin.

Sárga lap: Seres, Rácz I.

Gól: Csépe R. (20., 27., 67., 75., 87.), Kovács P. (44.), Csépe P. (48.), Tóth O. (59., 89.), Molnár E. (80.), ill. Balázs L. (68.)

Jók: Csépe R., Kovács P., Kelemen D., Csépe P., Tóth O., ill. Csábi, Seres, Rácz I.

Nagy Tamás: – A vendégcsapat teljesen rendben van, végig küzdöttek, a gólkirályuk sírt a végén, igazi mennyei. Mi mutattunk életjeleket, elégedett voltam, nincs más hátra, mint a reménykedés.

Vincze Benjámin: – Az eredmény önagáért beszél, nem hazudtolja meg a dolgokat. Gratulálok a Pásztónak, a játék minden elemében fölülmúltak bennünket, teljesen lefociztak minket. Leckét kaptunk erőnlétből és játékból is.

Next Post

Odahaza örülhetett ismét a Berkenye

Két döntetlen után tudott újra győzni a Mohorával elbánó Mohácsi-csapat. Szombaton a Mohorával csapott össze ismerős környezetben a Berkenye. Esélyesként húzhattak kesztyűt a két döntetlen után készülődő hazaiak, nem számíthatott egyszerű menetre a másik oldal. Nagy elánnal vetették bele magukat a küzdelembe a vendéglátók, az első félidő derekán pedig meg […]
error: Content is protected !!