Gálázott a Nőtincs

Gabi

Tizenegy gólig jutva húzta be soros fellépését a Nyikos-alakulat.

Vasárnap ismét pályán volt a Nőtincs, aktuális hangolása alkalmával a Pest megyei harmadosztályú Váchartyánt fogadta Nyikos József remek szériában állomásozó legénysége. Nos, ismét kijött a lépés a szünetig hat ízben eredményes házigazdáknak, végül nem kevesebb, mint tizenegy alkalommal rezgették meg ellenfelük hálóját. Ilyen arányban is megérdemelt a hazaiak sikere, már csak az a kérdés, kitart-e majd a közelgő tétmérkőzéseken is ez a lendület.

Felkészülési mérkőzés:

Nőtincs SE-Váchartyán SE 11-1 (6-0)

Nőtincs SE: Árva – Keresztes, Hajdu, Makkai, Gyuricza – Dancsó V., Nagy B., Nógrádi – Bánáti (Tamis), Hugyecz (Krausz), Szunter (Kiss D.). Vezetőedző: Nyikos József.

Gól: Bánáti (3), Nagy B. (2), Kiss D. (2), Szunter, Nógrádi, Krausz, Tamis

Nyikos József: – Próbáltam itthon olyan meccset játszani, amin azért gondoltam, hogy nyerni fogunk. Bár jól játszottak és labdaügyesek voltak, nagyobb ellenállásra számítottam. Gólgazdag meccs volt, de ezt gyorsan el is kell felejteni!

Next Post

Így kapott ki Vácon az SBTC

Videós összefoglaló a szintén NB III-as házigazdák kétgólos sikeréről. Mint arról szöveges formában már beszámoltunk, vasárnap kétgólos vereséget szenvedett a Vác otthonában az utolsó nyári edzőmérkőzésén túleső SBTC. A szintén NB III-as, a nógrádi csapattal ellentétben nem a Keleti-, hanem a Közép-csoportban szereplő házigazdák félidőnként egy-egy gólt elérve, kettő-nullás győzelmet […]
error: Content is protected !!