Fontos győzelmet aratott idegenben a Pásztó

Gabi

A forduló előtt jó formában lévő Szendehelynél nyertek a vendégek.

Vasárnap Szendehelyre volt hivatalos a Pásztó a megye egyben. A tizedik forduló legérdekesebbnek kinéző mérkőzésének vághattak neki a felek az eső által teljesen föláztatott pályán.

A vendégek kezdtek jobban, Csépe István tizenegyesével már a nyitónegyedórában elléptek ellenfelüktől. Ezt követően a házigazdák előtt kisebb, míg a másik oldalon nagyobb lehetőségek adódtak, de nem esett újabb gól a pihenőig.

A második felvonásra teljesen dagonyázásba ment át a meccs, nem volt biztonságban a játékosok testi épsége, ami meglátszódik majd a videós összefoglalónkban is. Egy-egy mezei szabálytalanság is könnyedén súlyos sérülést okozhatott volna, csupán a szerencsén múlott, hogy nem történt súlyos sérülés egyik vagy másik oldalon.

A félidő felénél jártunk, amikor majdnem egyenlítettek a hazaiak, Boér ollózása viszont a felső lécen csattant. Nem sokkal később érezhetően minden eldőlt, miután Tóth Olivér vágta be közelről az elé pattanó lasztit. A hátralévő időben még próbálkoztak becsülettel a szendehelyiek, de még csak szépíteni sem tudtak. Kettő-nullra nyert Nagy Tamás fontos sikert arató társulata.

Megyei I. osztály, 10. forduló:

Szendehely FC-Pásztó SK 0-2 (0-1)

Szendehely, sportpálya, 100 néző. Vezette: Nyerges K. (Kalmár P., Pál A.)

Szendehely FC: Mák – Bodonyi, Boér, Földvári D., Merő – Bonafert (Bajusz, 70.), Tiszttartó (Fidel, 85.) – Hugyecz (Juhász-Ilyés, 88.), Varga B., Budai – Ligetfalvi. Vezetőedző: Dénes György.

Pásztó SK: Krajecz – Molnár B., Almási, Kelemen D., Békési – Molnár E., Molnár M. – Tóth O. (Lengyel, 73.), Csépe I. (Pócza, 78.), Csépe R. – Kovács P. Vezetőedző: Nagy Tamás.

Sárga lap: Merő, Földvári D., ill. Molnár E., Tóth O., Kovács P.

Gól: Csépe I. (14.), Tóth O. (65.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Dénes György: – Először is, szeretném megkérdezni a mélyen tisztelt Nógrád Megyei Igazgatóságot, hogy mekkora összeggel támogatja a pályánk rendbehozatalát, amit az általuk küldött játékvezető döntése okozott? Itt ugyanis nemhogy labdarúgó mérkőzést, de úszóversenyt sem lehetett volna rendezni! Felháborító, hogy olyan döntés alapján játszottunk, hogy “ha már eljöttek a vendégek, akkor játsszunk!” Nem! Ez nem így működik! A kilencven perc alatt három labdaejtés volt. Háromszor süllyedt el a labda! Nonszensz, hogy néhány rongyos ezer forintért huszonkét ember egészséget kockáztatta a bíró! Ezek nem kifogások, hanem tények! A másik! Ha lehetne osztályozni a tevékenységét, akkor nálam egy tízes skálán gyenge hármas… Az országban nincs annyi koronás beteg, amennyi rossz ítélete volt ma! Mindkét oldalra! Mióta sárga lap egy köpés? Válaszként annyit kaptunk, hogy az asszisztens látta és ezért adta. Mi van?A három meg nem adott büntetőről már nem is beszélek. A pálya talaján kívül csak egyvalaki volt rosszabb… Kezdem már érteni az edző kollégákat. A mérkőzésről pedig annyit, hogy a helyzeteit jobban kihasználó vendégcsapat nyert, mivel még a gólvonalról is kifelé fejeltük a labdát. Ez mindent elmond. Gratulálok a vendégeknek! Sok sikert nekik a továbbiakban. A mieinknek pedig gratulálok a mai teljesítményhez! Így ki lehet kapni! Fel a fejjel, lesz ez jobb is! Gratulálok srácok! Csak a Szendehely!

Nagy Tamás: – Gratulálok mindkét csapat játékosainak! Embert próbáló körülmények között futballoztak, igazi sportemberként. A mérkőzésről annyit tudok mondani, hogy az első félidőben eldönthettük volna. Kifejezetten jól játszottunk, alkalmazkodva a körülményekhez. Vezetést szereztünk, majd három ziccerből egyet sem sikerült értékesíteni. A második félidőnek volt egy fordulópontja, az ellenfél egy gyönyör mozdulat után kapufát rúgott, szinte az ellenakcióból berúgtuk a második gólunkat, amivel eldőlt a mérkőzés. További sok sikert kívánok a Szendehely csapatának.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Simán nyert a Karancslapujtő

Megnehezíteni sem tudta a három meccs óta veretlen hazaiak dolgát a Nőtincs. Múlt vasárnap a Nőtincset fogadta a Karancslapujtő a megye egyben. A jobb formában lévő házigazdák számítottak a tizedik körben esedékes párbaj esélyesének. Nem is bíztak semmit a véletlenre a hazaiak, Czigler révén gyorsan beköszöntek, majd a nyitónegyedórát átlépve […]
error: Content is protected !!