Fontos információk derültek ki a Mol Magyar Kupáról

Gabi

A következő kiírásban a megszokottól több Nógrád megyei csapat képviseltetheti majd magát az országos főtáblán.

Múlt pénteken befejeződött az aktuális Megyei Kupával kapcsolatos nevezési időszak. Mint arról korábban beszámoltunk, ettől az évtől kezdve ismét az említett sorozat segítségével juthatnak ki a Mol Magyar Kupa országos főtáblájára a nógrádi gárdák. Mint az alábbiakban látható, tizenhárman gondolták úgy, részt kívánnak venni a küzdelmekben. Tizenegy megye egyes társulat mellett két, egy osztállyal lejjebb gárda fogja majd megméretni magát a júniusban megrendezésre kerülő meccseken.

Fontos információ, hogy az előző esztendőkkel ellentétben, nem kettő, hanem három csapat kvalifikálhatja magát a főtáblára. További két NB III-as klubunk, a BSE és az SBTC alanyi jogon lesz tagja a mezőnynek. Szintén lényeges megjegyezni, a dicsőség mellett komolynak mondható pénzjutalomban is részesülnek majd azok az együttesek, melyek sikerrel vívják meg a regionális selejtezőnek beillő megyei párharcokat.

A Mol Magyar Kupával kapcsolatos további említésre méltó információ, hogy a következő kiírástól területi elv alapján fogják megejteni a sorsolást. Lesz egy-egy Észak-Kelet, Dél-Kelet, Észak-Nyugat, illetve Dél-Nyugat elnevezésű besorolási csoport. Az első játéknapot augusztus 7-én és 8-án hozhatják tető alá.

A 2021-es Megyei Kupa résztvevői: Balassagyarmati SC, Bátonyterenyei TC, Berkenye SE, Diósjenői SE, Érsekvadkert SE, Héhalom SE, Karancslapujtő KSE, Mátraterenye SE, Mohora SE, Nőtincs SE, Rimóc SE, Szendehely FC, Szécsény VSE.

Next Post

Romhányi Tamás is véleményt formált a jelenlegi helyzetről

Több megye egyes edző után a Karancslapujtő szakvezetője is összefoglalta gondolatait a megosztó téma kapcsán. Az elmúlt időszakban egymás után több sportember is elmondta a véleményét a jelenleg mindennapi életünket átszövő koronavírus miatt kialakuló nem szokványos helyzet kapcsán. Most egy újabb véleményt tárunk a nagyközönség felé. A megye egyben szereplő […]
error: Content is protected !!