Fontos bajnoki sikerrel jeleskedett a Karancslapujtő

Gabi

Három góllal intézte el a gyenge napot kifogó Érsekvadkertet Romhányi Tamás csapata.

Szombaton Balassagyarmaton indította el a tavaszi szezont az Érsekvadkert és a Karancslapujtő. A korábban a megye egyes bajnokság tizenkettedik köréből elhalasztott meccsen fokozatosan átvették az irányítást a ‘lapujtőiek, ezen a napon valamiért nem muzsikáltak fényesen a mögöttünk hagyott hetekben magukról jóval pozitívabb képet festő ‘vadkertiek.

A szünethez közeledvén Romhányi Tamás megszerezte a vezetést övéinek, majd a második felvonás elején ismét beköszönt az előnyben lévő brigád Ajtai Dániel jóvoltából. Már ekkor érezni lehetett, hogy minden eldőlt, képtelen volt megújulni a pályaválasztó alakulat, fölényben futballozott a másik oldal. A hajrához érve aztán a KSE friss szerzeménye, az NB III-as Tállyától csatlakozó Lavrik Kevin is bevette a kaput, egyúttal pedig kialakította a fontos sikert elérő együttese három-nullás győzelmét jelentő végeredményt.

Megyei I. osztály, az 12. fordulóból elhalasztott mérkőzésen:

Érsekvadkert SE-Karancslapujtő KSE 0-3 (0-1)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya, zárt kapuk mögött. Vezette: Kis Zs. (Chikán P., Kalmár P.)

Érsekvadkert SE: Deme – Fábián (Dávid M., 46.), Varga M., Balga M., Bozsó (Lővei, 78.) – Balga L., Keresztes (Szenográdi, 50.) – Szabó L., Holman, Pistyúr (Vachó, 65.) – Varga F. (Balga K., 70.). Játékos-edző: Szenográdi Péter.

Karancslapujtő KSE: Egyed – Ajtai, Baranyi, Zsély B. (Pingiczer, 85.), Bodor (Gyarmati, 84.) – Romhányi, Kovács B. – Lavrik, Oláh Á. (Banka D., 63.), Czigler (Zsély D., 83.) – Pál G. Játékos-edző: Romhányi Tamás.

Sárga lap: Balga M., ill. Zsély B., Ajtai, Baranyi, Czigler, Bodor

Gól: Romhányi (35.), Ajtai (50.), Lavrik (82.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Szenográdi Péter: – Semmi nyomát nem láttam ezen a mérkőzésen annak, mint amit az edzőmérkőzéseken produkált a csapat. Szerintem a felvétel is mutatni fogja, hogy az egész csapat egy nagy nulla volt. De magunkba kell nézni, és önkritikát kell megfogalmaznunk magukban, amit ha jól kezelünk, akkor a további meccseken akár úgy tudunk majd működni, mint a felkészülési találkozókon. Gratulálok az ellenfélnek a mutatott játékához. Szimpatikus csapat, jól játszottak és megérdemelték a győzelmet.

Romhányi Tamás: – Nagyon boldogok vagyunk! Jól sikerült a rajt. Úgy érzem, végigdomináltuk a mérkőzést. Nehéz meccsre számítottam. Tudtam, hogy a ‘Vadkert jó csapat, fiatalok, egységesek. Nem hagytuk őket kibontakozni. Végig próbáltunk letámadást alkalmazni, ez ment is. Az első és a második félidőben is volt viszont egy tíz perc, amikor rénk tudták erőltetni az akaratukat, de azt gondolom, hogy megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot.

Simone Stolczenberger mérkőzésfotói:

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Ismét megrongáltak egy nógrádi sportpályát

Újabb játékteret tettek tönkre magukról megfeledkező vandálok. A mögöttünk hagyott időszakban sajnos fel-felbukkant egy-egy negatív hír Nógrád megyei illetőségű játéktér megrongálásával kapcsolatban. Úgy tűnik, a tendencia nem áll meg. Rendre teret ölt az emberi primitívség, amikor is kiderül, hogy nincs határ butaság terén. A sportpályákat továbbra sem azért találták ki, […]
error: Content is protected !!