Felfüggesztésre kerül az összes amatőr bajnokság

Gabi

Idén már nem láthatunk megyei futballt.

Miután Magyarország miniszterelnöke, hétfő délután bejelentette, hogy szerdától újabb komoly szigorításokra lehet számítani a mindennapokban, este gyakorlatilag hivatalosan is eldőlt, hogy szerdától felfüggesztésre kerül valamennyi amatőr bajnokság aktuális idénye. Az NB III-tól a legalacsonyabb megyei osztályig érvényes a döntés, ahogy az utánpótlás bajnokságokra is. Az iménti hírt az MLSZ elnöke, Csányi Sándor ismertette az M4 Sportnak.

Ez azt jelenti, ebben a naptári évben már biztosan nem láthatunk harmadosztályú és megyei mérkőzéseket. Leszögeznénk, tiszteletben tartjuk a hamarosan hivatalossá váló határozatokat, az emberi egészségnél ugyanis nincsen fontosabb. Ezzel együtt, a nap folyamán rengeteg nógrádi klub vezetője, elnöke, játékosa vagy éppen szurkolója felvette a kapcsolatot szerkesztőségünkkel valamilyen formában. Érdekesség gyanánt megemlítenénk, az érintettek nagyjából 95%-a nem ért egyet a friss fejleményekkel, a többség azon a véleményen volt, le lehetett volna játszani az őszi szezonból hátralévő találkozókat. Lelkük rajta, mindenesetre szintén kijelenthető, egy darabig sok fociszeretőnek nagyon hiányozni fog az amatőr futball.

Next Post

Így győzött Mezőkövesden a BSE

Videós összefoglaló a balassagyarmatiak NB I-es tartalékcsapatnál aratott sima sikeréről. Ahogy már említettük, vasárnap négy-nullás arányban diadalmaskodott a Mezőkövesd második számú együttesénél a BSE. A harmadosztály Keleti-csoportjának tizenhetedik körében lepergő mérkőzés első félidejében Lami Bálint jóvoltából vették be a kaput az Ipoly-partiak, majd a szünet után a duplázó Szabó Norman […]
error: Content is protected !!