Ez történt az előző hétvégén bepótlásra kerülő megyei mérkőzéseken

Gabi

Simán nyert a Berkenye, mészárolt a Szügy, könnyed sikert aratott a Nagyoroszi, szép győzelemmel zárt az Erdőkürt.

Az elmúlt hétvégén még megyénk három bajnokságában is pattogott a labda, ugyanis négy, korábban elhalasztott meccset pótoltak be az érintettek. A nemrégiben lepergő mérkőzéseken a Berkenye elbánt a Rimóccal, a Szügy kivégezte a Mihálygergét, a Nagyoroszi helybenhagyta a Zagyvarónát, az Erdőkürt pedig legyűrte az Érsekvadkert kettőt. Lássuk a részleteket!

START-HIBO Megyei I. osztály, a 7. fordulóból elhalasztott mérkőzésen:

Berkenye SE-Rimóc SE 6-1 (2-0)

Vezeti: Szakal T. (Csillik L., Kovács M.)

Berkenye SE: Debre – Illés T., Mohácsi Le. (Földvári, 65.), Szandai (Rácz L., 65.) – Mátyás P., Kántor, Rottek, Greff (Lami, 70.) – Less, Bódis (Balázs M., 70.), Fábri. Vezetőedző: Mohácsi László.

Rimóc SE: Janusek – Seres, Kis I., Benécs, Csábi – Oláh J., Bangó R., Szekeres, Szoldatics (Bablena, 58.) – Králik, Gábor B. Játékos-edző: Benécs Balázs.

Sárga lap: Oláh J.

Gól: Greff (6., 55.), Rottek (21.), Bódis (65.), Fábri (80.), Rácz L. (88.), ill. Gábor B. (82.)

Jók: az egész csapat, ill. Seres, Bangó R., Gábor B.

Mohácsi László: – Vegyes érzések kavarognak bennem. Egyrészről azt gondolom, hogy kezdődhetne most, vagy tarthatna tovább a bajnokság, mert sikerült visszatérnünk önmagunkhoz, ismét rátalálni a helyes útra, amire elsősorban nem az utolsó hetek eredménye, inkább a játékhoz és egymáshoz való hozzáállásunk miatt gondolok. Másrészről pedig úgy látom, hogy végre vége az őszi szezonnak, az őszi megpróbáltatásoknak! Halleluja! Összességében szüksége van a csapatnak a feltöltődésre, a megújulásra és az újratervezésre! Jó pihenést és kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!

Benécs Balázs: – Ismét létszámgondokkal küzdöttünk, mint ahogy az egész őszi szezonban. Az akarattal megint nem volt gond, ami a jövőre pozitív lehet, de sajnos fizikálisan elfogytunk, az ellenfél a cseréivel teljesen felőrölt minket. Voltak jó momentumaink, de ez ma kevés volt. Gratulálok Mohácsi Lacinak és csapatának. Mi pedig a téli szünetben megújulva, megkettőzött erővel készülünk a tavaszra! Köszönet a vezetőségnek, mert a gondjainkhoz képest a legjobbat teremtették elő!

A bajnokság aktuális állása:

MNG Megyei II. osztály, a 11. fordulóból elhalasztott mérkőzésen:

Szügy SE-Mihálygerge SE 11-0 (6-0)

Vezeti: Béres K. (Makovinyi Z., ifj. Szakal T.)

Szügy SE: Tresó – Tövis (Szemerédi, 46.), Gaál, Szilágyi (Koplányi, 76.), Dombóvári – Kalmár, Saár, Hugyecz, Jónás M. (Szenográdi, 46.) – Hodászi, Kovács A. Játékos-edző: Koplányi Örs.

Mihálygerge SE: Handó – Zombori, Jenei (Rácz M., 46.), Szalai Z. (Tasi, 65.), Rácz G. – Nyerges, Zsély, Zsosa, Torák (Csammer, 46.) – Balogh, Nagy Sz. Játékos-edző: Nyerges Péter.

Sárga lap: Kalmár

Gól: Kovács A. (2., 33., 57., 59., 80.), Dombóvári (12.), Kalmár (16.), Hodászi (30., 50.), Jónás M. (36.), Gaál (55.)

Jók: az egész csapat, ill. Rácz G., Csammer

Koplányi Örs: – Hideg, szeles időben, könnyed játékkal, nagyarányú győzelmet arattunk a szimpatikus vendégek ellen! Kellemes ünnepeket és jó pihenést kívánok mindenkinek! További sok sikert a Mihálygergének!

Nyerges Péter: – Köszönet a Szügy csapatának, hogy belementek a mérkőzés elhalasztásába! Gratulálok nekik! Még ilyen arányban is teljesen megérdemelten nyertek. Hétről-hétre egyre rosszabbak lettünk a szezon végén, úgyhogy nagyon örülök, hogy már vége van. Szeretném megköszönni a játékosoknak, és mindenkinek, aki valamilyen formában támogatta a csapatot a szezon során!

MNG Megyei II. osztály, a 4. fordulóból elhalasztott mérkőzésen:

Nagyoroszi HBB SE-Zagyvarónai SE 4-1 (2-0)

Vezeti: Urbán V. (Szász K., Kiss T.)

Nagyoroszi HBB SE: Lázár P. – Cseri, Balatoni, Gál N. (Kürtössy, 66.), Dombai – Ujvári, Németh L., Szorcsik, Huzián – Szandai, Muladi (Bangó A., 66.). Vezetőedző: Németh Krisztián.

Zagyvarónai SE: Balázs Á. – Oravecz, Bábel, Vanó, Molnár – Németh (Berzák, 35.), Smida, Oláh G., Berki T. – Puporka, Végi Zs. Játékos-edző: Smida László.

Sárga lap: Molnár

Gól: Szandai (4.), Ujvári (9.), Gál N. (65.), Németh L. (67.), ill. Oláh G. (86.)

Jók: az egész csapat, ill. Bábel, Oravecz

Németh Krisztián: Korábban lehetővé tettük, hogy későbbi időpontban kerüljön lejátszásra a mérkőzés. Köszönöm szépen a Zagyvarónak a megjelenést, további sok sikert, kellemes ünnepeket és jó pihenést kívánok nekik, sportszerű csapatot ismertem meg a vendégek személyében. Izgalmas mérkőzés volt, ahol sok helyzetet kihagytunk, ami betudható volt a pálya talajának is, mivel reggel még fagyott, délutánra pedig kiengedett. Ennek ellenére az első tíz percben két gyors góllal vezetést szereztünk, amit meg is tartottunk a szünetig. A második játékrészben kicsit görcsössé váltunk, egészen a harmadik gólunkig. Ezt követően viszont ismét látszott a fiúkon, hogy élvezik a futballt, aminek mindig így kellene lennie. Remélem, ezt a tavaszra is át tudjuk menteni. A bajnokság elején senkinek sem mondtam, de én bíztam a srácokban, hogy meglesz az ötödik hely. Ez rajtuk múlott, ez pedig a jövőben sem változik, szerintem pedig még jobbak leszünk! Köszönöm az egész éves támogatást volt polgármesterünknek, elnökünknek! Mindenkinek jó pihenést és kellemes ünnepeket kívánok! Köszönöm a honlap kitartó munkáját, hogy hétről-hétre, percről-percre értesülünk az információkról!

Smida László: – Gratulálok a hazaiaknak. Gyorsan dűlőre vitték a három pont sorsát. A csapatomnak csak fellángolása volt. Egyedül az első félidő második fele volt a miénk. Ekkor három ziccert is kihagytunk. A második félidő azonban teljes csőd és kilátástalanság volt. Jó, hogy vége van számunkra az évnek. Sajnos elfogytunk… Mindent elmond, hogy a mai kezdőben négy olyan játékos kapott szerepet, akik egy nappal korábban az utánpótlás meccset is végignyomták. Köszönettel tartozok azoknak, akik nehéz helyzetünkben is hétről-hétre magukra öltötték a Zagyvaróna mezét. Illetve, nem utolsósorban köszönet Harmos Lászlónak és az Építők csapatának is, akik segítségünkre voltak az ősz folyamán és biztosították a pályájukat, hogy otthonunk legyen.

A bajnokság aktuális állása:

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, a 10. fordulóból elhalasztott mérkőzésen:

Erdőkürt SK-Érsekvadkert SE II 3-2 (2-2)

Vezeti: Nagy I. (Kiss D., Menczel J.)

Erdőkürt SK: Tóth B. – Hegedűs (Koncz, 46.), Urbán Cs., Horváth Z. (Radics, 89.), Nagy L. – Darázs, Makó, Oravecz (Moór, 46.), Nánai (Oláh T., 46.) – Nagy B., Futó. Játékos-edző: Hegedűs Gábor.

Érsekvadkert SE II: Partos – Halai, Csejk, Farkas, Varga V. – Pap, Pádár, Gubik, Beluczki – Sipos, Szabó L. Játékos-edző: Gubik Ákos.

Sárga lap: Urbán Cs., Moór, ill. Halai, Beluczki, Pap

Gól: Nagy B. (9., 35.), Horváth Z. (80.), ill. Sipos (16.), Varga V. (44.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Hegedűs Gábor: – Az utolsó mérkőzésünkre szinte teljes létszámmal tudtunk összejönni. Az első félidei játék alapján megérdemelten nyertünk, több helyzetünk is kimaradt. A második játékrészben szinte csak a vendégek támadtak, de jó időben, nem sokkal a vége előtt megszereztük a győztesgólunkat. Nehéz ellenfél volt a ‘Vadkert, erős játékerőt képviselnek. A továbbiakban sok sikert kívánok nekik!

Gubik Ákos: Sajnos csak nagyon tartalékosan tudtunk elmenni, csak az utolsó pillanatban derült ki, hogy pont megleszünk, és kicsit késve is érkeztünk meg. Cudar idő volt. Nem kezdtük jól a mérkőzést, kapkodtunk, de végül is egállal mentünk pihenni. A második félidőben félidőben már jól játszottunk, sok momentuma nem volt a hazaiaknak, alig jöttek át a félpályán, bár a hajrában mégis ők szerezték meg a győztesgólt. Sok helyzetet alakítottunk ki, de sajnos probléma volt a befejezésekkel, fordítva is alakulhatott volna a meccs. További sok sikert az Erdőkürtnek.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Változatos végkifejletekkel vette kezdetét a balassagyarmati téli teremkupa

Győzelemmel kezdett a Selecao, az Észak Kapuja és a Gátohi, tizennégyig jutott a Coimbras, az öregfiúknál eredményes rajton van túl a Dolce Vita Pizzéria. Az elmúlt hétvégén a balassagyarmati teremkupa XXXIV. idényében is beindult az élet. Az első osztályban győzelemmel kezdett az előző szezonban a második vonalban bajnoki címet szerző […]
error: Content is protected !!